Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για την στήριξη της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση μνημονίων και δανειακών συμβάσεων


Το ΚΚΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα λειτουργεί ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, στη διεύθυνση: katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr. 

«Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ. 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου».
 Πηγή: ΚΚΕ

4 σχόλια:

  1. @Μatrix:
    Αν το σχόλιο είχε γραφτεί με πιο κόσμιο τρόπο, θα το δημοσίευα και θα απαντούσα, μια και οι αιτιάσεις του είναι και "εύκολες". Με έβγαλες όμως από τον κόπο αφού με ανάγκασες να ρίξω μία ματιά στο ιστολόγιο σου. Από ότι καταλαβαίνεις, με τύπους που ανεβάζουν άρθρα με τίτλους όπως:
    -"Εβραίοι και μαρξισμός – κομμουνισμός - σοσιαλισμός"
    ή
    -"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! "Δολοφόνος" χαρακτηρίστηκε απ τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!",
    καμμία όρεξη δεν έχω να πιάσω κουβέντα. Αυτή η αντιπαράθεση γίνεται αλλού και με άλλους όρους.
    Κάπου εδώ σε χαιρετάμε, και σε βγάζουμε με την σειρά μας, από τον κόπο να ξανασχολιάσεις στο συγκεκριμένο μπλογκ.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όποιον αναγνώστη έχει απορία, το νικ του ως άνω σχολιαστή, παραπέμπει στο http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/.
      Ρίξτε μία ματιά και θα καταλάβετε...

      Διαγραφή
  2. Έριξα μια μόνο ματιά σ' αυτό το Blog που παραπέμπεις και κατάλαβα πολλά...

    Εκείνο που δεν καταλαβείνω όμως, είναι γιατί κατηγορείς τον (κάθε) Matrix.
    Tη δουλειά του κάνει ο ...άνθρωπος.
    Γι' αυτό πληρώνεται.
    Για να πολεμάει ενάντια στο ΚΚΕ και το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.
    Ενάντια στην ίδια την εργατική τάξη, που πάντα απειλεί την εξουσία των μονοπωλίων.
    Γι' αυτό πληρώνεται.
    Για να υπερασπίζεται τους εκμεταλλευτές και το σύστημά τους, τον καπιταλισμό.
    Κι επειδή διεκδικεί αύξηση στο μισθό του,
    γίνεται κι όσο πιο χυδαίος και βρωμερός μπορεί, ίσως κι άλλα πολλά ακόμη...
    Γι' αυτό πληρώνεται ο κάθε ...μισάνθρωπος.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ:
      Μα δεν τον κατηγόρησα πουθενά. Απλά του εξήγησα, αρκετά ευγενικά πιστεύω, πως η αντιπαράθεση με τους σαν και του λόγου του, γίνεται μέ άλλους από τους δυαδικτιακούς όρους (και ο νοών νοήτω), και πως εδώ είναι ανεπιθύμητος. Ετσι και αλλιώς υπάρχουν χιλιάδες σάιτ τρελλαμένων φασιστών με τους οποίους μπορεί να μοιραστεί τις ...ανυσηχίες του...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.