Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απαγορεύουν τις αυριανές διαδηλώσεις!

Δύο ώρες είπα να κοιμηθώ το μεσημέρι, και με το που σηκώθηκα, τσούπ! Καλώς τα παιδιά τα δικά μας! Καλό χειμώνα...

Απαγόρευση δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων και πορειών σε περιοχές της Αττικής, αύριο 09-10-2012





ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2012
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Σημαντικό:
η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ απαγορεύει τις διαδηλώσεις σε συγκεκριμένα σημεία, στις περιοχές γύρω από τη γερμανική πρεσβεία και τα γραφεία της ΕΕ. Η απαγόρευση δεν αφορά το Σύνταγμα και την Ομόνοια, όπου και θα γίνoυν κανονικά οι συγκεντρώσεις στις οποίες καλούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (Σύνταγμα) και ΠΑΜΕ (Ομόνοια).
(από το "κουτί της Πανδώρας")

Χρήστος Κατσώτης: "Ο λαός θα σαρώσει κάθε απαγόρευση! "


Το βίντεο το βρήκαμε στο μπλογκ "ταξική αντεπίθεση"
Π.Α.ΜΕ.:

Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης για την απαγόρευση των διαδηλώσεων δε θα περάσει

Η επίδειξη πυγμής που επιχειρεί να δείξει η κυβέρνηση μπροστά στο ερχομό της Μέρκελ στη χώρα μας, για να προστατεύσει τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, την κερδοφορία τους απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις δεν θα περάσει.
Η καλύτερη απάντηση της εργατικής τάξης, των ανέργων, των συνταξιούχων,των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, της νεολαίας είναι η μαζική, μαχητική συμμετοχή τους στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 1μ.μ.
Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς μέχρι την τελευταία στιγμή να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα την οργανωμένη συμμετοχή στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 13.00 μ.μ.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

KKE:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τον αυταρχισμό και τα μέτρα αστυνομοκρατίας

08/10/12
Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίδειξη πυγμής εναντίον του λαού από την κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τον εντεινόμενο αυταρχισμό του κράτους και των μηχανισμών του θα κάμψουν τη δίκαιη λαϊκή οργή.
Τα μέτρα αστυνομοκρατίας ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ πρέπει να πάρουν την απαιτούμενη απάντηση με τη συμμετοχή χιλιάδων και χιλιάδων στις ταξικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ που χτυπάνε στην καρδιά την αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.