Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Θα σας εξαφανίσομεν! (συνεχίζεται)

Η μπάλλα από τους ευρωπαίους "συντρόφους" του Σκουρλέτη και του Μήτρόπουλου, πέρασε στα καθαρόαιμα αστικά ΜΜΕ, και τώρα με μία επιπέδου Χατζηπαναγή πάσα, βρίσκεται στα πόδια του "αριστερού και προοδευτικού" Ποντικιού το οποίο σε ρεπορτάς για ...το επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ(!), βρίσκει την ευκαιρία να μας πληροφορήσει πως "..."πλην της εξωκοινοβουλευτικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν υπάρχει αυτόνομος πολιτικός σχηματισμός με κεντρική θέση την άμεση έξοδο από το ευρώ κι ενδεχομένως και την Ε.Ε..."(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

-Από το πρόγραμμα του ΚΚΕ:
"...Η ελληνική ολιγαρχία διατηρεί στενούς δεσμούς και με τα τρία ιμπεριαλιστικά κέντρα. Η συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση..."
[...]
"...Στα 22 χρόνια της μεταπολιτευτικής περιόδου έχουν γίνει φανεροί οι δύο δρόμοι για την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας:
  • Ο δρόμος που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολυεθνικών, των καπιταλιστών, σε βάρος του λαού, ο δρόμος της προσαρμογής και υποταγής στις αντεργατικές αντιλαϊκές επιλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
  • Ο δρόμος της συγκρότησης του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης, που μπορεί να δώσει προοπτική για την εργατική τάξη, τα μικρομεσαία λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου και τη νεολαία.
Δεν υπάρχει υπερταξικός ή τρίτος δρόμος. ΄Η θα υπηρετεί τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό, το καπιταλιστικό σύστημα ή θα υπηρετεί το λαό και θα έχει προοπτική το σοσιαλισμό..."
 

4 σχόλια:

  1. @ TRASH

    "Δεν υπάρχει υπερταξικός ή τρίτος δρόμος. ΄Η θα υπηρετεί τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό, το καπιταλιστικό σύστημα ή θα υπηρετεί το λαό και θα έχει προοπτική το σοσιαλισμό..."

    Σωστά. Κι ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός θ' αρχίσει να χτίζεται απ' την πρώτη μέρα,
    ακόμη κι αν ...βρέχει καταρρακτωδώς...

    Προσυπογράφουμε.

    @@@@@@@@@@@@@@

    ...ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    Αναζήτηση στο

    revoltanergosafragos

    και βγαίνει

    Revolt !!!

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ:
      Δώσε πλήρη διεύθηνση (π.χ. www.revoltanergosafragos.blogspot.gr) γιατί το ψαχτήρι δεν με βγάζει πουθενά....

      Διαγραφή
  2. Trash, σ'ευχαριστούμε για την επισήμανση. Μόλις το διαπίστωσα και εγώ. Που θα μας πάει, κάποια στιγμή θα τα μάθουμε τα μυστικά του "επαγγέλματος". Για την ώρα θα κάνετε εσείς οι υπόλοιποι λίγη υπομονή μαζί μας... ε;;;

    prolatarian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμβουλή από παλαιότερο:
      Βάλτε την διεύθηνση που οδηγεί καταυθείαν στον μπογκ, δαν σύνδεσμο στο όνομα ("ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ"), με το οποίο σχολιάζετε.
      Ετσι θα αρχίσει να επισκέπτεται το μπλογκ κόσμος που διαβάζει τα σχόλια σας αλλού, πράγμα αρκετά χρήσιμο για αρχή.
      Για όποια άλλη βοήθεια χρειαστήτε, εδώ είμαστε όλοι οι παλιότεροι μπλογκερς...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.