Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Τετάρτη 31 Μάη

  • Στις 7.30 μ.μ. στην Καλλιθέα, στο δημοτικό γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» (Αριστοτέλους 22, δίπλα από το γήπεδο Καλλιθέας) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια από το πραξικόπημα του 1967, η συγκρότηση και η δράση της ΚΟ Καλλιθέας και των γύρω περιοχών την περίοδο της δικτατορίας». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια του αγώνα από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση με αρχειακό υλικό και βιβλιοπωλείο. Πούλμαν για την εκδήλωση θα αναχωρήσουν από τις παρακάτω συνοικίες της Ν. Αθήνας: Μπραχάμι στις 6 μ.μ. από νέο τέρμα, Αλιμο στις 6.30 μ.μ. από Δωδεκανήσου 57, Φάληρο στις 6.30 μ.μ. από πλ. Φλοίσβου, Αργυρούπολη στις 6.30 μ.μ. από το Δημαρχείο, Ελληνικό στις 6.15 μ.μ. από πλ. Σουρμένων, Γλυφάδα στις 6.15 μ.μ. από Αγ. Τρύφωνα, Ν. Σμύρνη στις 6.15 μ.μ. από πλ. Ανοιξης, με στάσεις Πλ.Σκαντζουράκη, Αρτάκης και Αγχιάλου, Κράτητος «Ζέα», Ραιδεστού-Λεόντειο, Polis Park.
  • Στις 7.30 μ.μ. στην Ηλιούπολη στο δημοτικό αναψυκτήριο «Δ. Κιντής» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 7 μ.μ. στον Υμηττό στο Α' ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967». Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.
  • Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αυλώνας - Οινοφύτων διοργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση στο ΚΑΠΗ Σχηματαρίου.
  • Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ και το ΤΣ Σάμου της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στον αύλειο χώρο βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Αιγαίου (Χατζηγιάνειο). Θα γίνει συζήτηση για την οργάνωση της ζωής των κρατουμένων στα στρατόπεδα και τις φυλακές της Χούντας με τον τότε εξόριστο νεολαίο Χρήστο Γαζιάνο.
  • Στις 8 μ.μ., η  ΚΟ Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση βιβλιοπαρουσίαση στο Εργατικό Κέντρο με ομιλήτρια την Εφη Τσίγκα μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. 
Πηγή: 902

3 σχόλια:

  1. TRASH. Και η διακύρηξη για τα 50 χρόνια της Δικτακτορίας έχει πολύ ενδιαφέρον σε σχέση με την τότε Στρατηγική του Κόμματος με την Οπτική των Σύγχρονων επεξεργασιών της Συλλογικής ωρίμανσης του Κόμματος Η Αλέκα που τα έχει ζήσει κιόλας κάνει πολύ καλή δουλειά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Μόλις γύρισα από την ομιλία της Αλέκας στην Καλιθέα.
      Πάρα πολύ καλή, αναλυτική, και δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο παρερμηνείας των λεγομένων της.

      Διαγραφή
    2. Οπως ακριβώς το λες. Ειναι μεγάλο κεφάλαιο η Αλέκα στην Ιστορία του Κόμματος. Καλό βράδυ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.