Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ήρωας με το κολλάν

Δεν κανουν πλάκα στο χωνί
Στο γραφικό δάσος του Σέργουντ όπου κρύβονται τα δέντρα για να μην τα βλέπουν να πέφτουν, έζησε και έδρασε ο περίφημος ρομπέν των πασόκων, ο ήρωας με το κολλάν, ο Αλέξιος ο Τσίπρας με την πράσινη κουκούλα, που έκλεβε με την συμμορία του την ελπίδα και την αξιοπρέπεια από τους πλούσιους ευγενείς για να τη μοιράσει στους φτωχοί.

Οι φτωχοί που δεν ήξεραν τίποτα από όλα αυτά, έπαιρναν αυτά τα εικονικά αγαθά και τα έφτιαχναν σούπα,πίτες ή και κοπανιστά,συνταγή που είναι πικάντικη και ευχάριστη για τις αιμμορροίδες και στα βόρεια του Σέργουντ την ονομάζουν χτυπητή,αν και μερικοί τα κατέβαζαν αμάσητα. Ήταν τόσο μπόλικα που έδιναν και στα γελάδια.

Οι δε πλούσιοι ευγενείς αναγκάστηκαν να δανειστούν από τους φτωχοί μερικά αγύριστα εκατομμύρια με εγγύηση φρέσκο αέρα από το δάσος για να καλύψουν τις ανάγκες τους, αυτά δηλαδή που ο Τσίπρας με την Πράσινη κουκούλα τους είχε πάρει.

Το αποτέλεσμα ήταν οι φτωχοί να μείνουν με την ελπίδα στο χέρι και να μην έχουν που να την ακουμπήσουν αφού η αξιοπρέπεια δεν έφτανε για τον ΕΝΦΙΑ και την εφορία και το δάνειο κι είχαν όλοι ξεσπιτωθεί.

Τελικά το δάσος αξιοποιήθηκε και δόθηκε στην ευγενή ιδιωτική πρωτοβουλία που το έκανε καζίνα,ξενοδοχεία και καυσόξυλα για τα νέα μεγάλα τζάκια που δημιουργήθηκαν και τώρα πια είναι πιο εύκολο να βρείς συμμορίες παρά δέντρα, πόσο μάλλον δάση.
Πηγή: Στρυχνίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.