Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμερα στις 7 μ.μ. η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Κάλεσμα συμμετοχής από ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ και ΜΑΣ


Δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις της Αττικής απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στην Ομόνοια. Στο συλλαλητήριο καλούν, επίσης, με ανακοινώσεις τους η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ, ενώ αποφάσεις έχουν πάρει φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι της Αθήνας (Φυσικού, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, Ιατρικής ΕΚΠΑ, Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ, Τουρκικών Σπουδών, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Φοιτητικής Εστίας Αθηνών, Οικονομικού ΕΚΠΑ).
Στο κάλεσμά του, το ΠΑΜΕ σημειώνει, ανάμεσα σε άλλα: «Καλούμε τους εργαζόμενους να μην εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους. Να μην παραιτηθούν από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, στη σταθερή εργασία, στην Ασφάλιση. Να δυναμώσουν την οργάνωσή τους σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς (...) Η λύση και η δύναμη βρίσκονται στον οργανωμένο ταξικό αγώνα, στη συμμαχία, στην πάλη για την υπεράσπιση του δίκιου μας, για την αναπλήρωση των απωλειών, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».

Οι προσυγκεντρώσεις των σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών έχουν οριστεί όλες στις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:
  • Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες, Ταχυδρομεία - Ταχυμεταφορές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Πλατεία Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός - Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, του Γαλατσίου, της Λαυρεωτικής και των Μεσογείων, η ΟΓΕ.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής, τον Πειραιά και τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αθήνας, Θριασίου - Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής.
 Πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.