Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Σήμερα η συγκέντρωση στα Προπύλαια και η πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία

Κινητοποιήσεις ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ διοργανώνονται σήμερα σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αύριο σε Λάρισα - Χανιά - Σάμο
________________
Σε συγκέντρωση στα Προπύλαια, σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ. και πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία καλούν η ΕΕΔΥΕ και φορείς του εργατικού και λαϊκού κινήματος, εργατικά συνδικάτα, σωματεία αυτοαπασχολούμενων, σύλλογοι γυναικών, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις 8 και 9 Ιούλη στη Βαρσοβία.

Οι διοργανωτές καλούν σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση για την αποφασιστική καταδίκη του ΝΑΤΟ, το οποίο στη Σύνοδό του θα πάρει νέες φονικές αποφάσεις κλιμάκωσης της ιμπεριαλιστικής του δράσης, για να καταγγελθεί η κυβερνητική πολιτική που εμπλέκει τη χώρα και το λαό σε μεγάλες περιπέτειες, για να ειπωθεί ένα μεγάλο «όχι» στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και να διατρανωθεί το αίτημα για κλείσιμο των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων, για καμία εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, για δυνάμωμα της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
  • Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνουν η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας και μαζικοί φορείς της πόλης. Πούλμαν από Ελευσίνα θα αναχωρήσει στις 6.30 μ.μ., από το δημοτικό πάρκινγκ.
Στη Θεσσαλονίκη

ΑντιΝΑΤΟική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., μπροστά στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο στο 3ο Σώμα Στρατού, και πορεία προς το αμερικάνικο προξενείο διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Στη Λάρισα

Αύριο Παρασκευή, συλλαλητήριο ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ οργανώνουν και οι Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλίας, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) της Λάρισας. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης.
Καλέσματα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο απευθύνουν στα μέλη τους και σε όλο το λαό της περιοχής εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς.

Στα Χανιά

Συγκέντρωση διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, αύριο Παρασκευή, στις 9 μ.μ., πίσω από το Γυαλί Τζαμισί στο Παλιό Λιμάνι.
Η εκδήλωση θα έχει, επίσης, πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή χορευτικών συλλόγων και σειράς μουσικών.

Στη Σάμο

Κάλεσμα για συμμετοχή του λαού και της νεολαίας της Σάμου στο αντιΝΑΤΟικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν, απευθύνουν η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, το Εργατικό Κέντρο Σάμου και οι Γυναικείοι Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών - μέλη της ΟΓΕ.
Το συλλαλητήριο γίνεται αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ., από το περίπτερο Ζαχαράκη, με πορεία προς την πλατεία Πυθαγόρα.
Πηγή: Ριζοσπάστης

2 σχόλια:

  1. Συγκεντρωσεις σαν τη σημερινή αποκτουν ακομα μεγαλύτερη σημασια απο την προφανη αν μπορει καποιος να καταλαβει τι σημαινουν αυτα.

    http://m.huffpost.com/gr/entry/10830948?utm_hp_ref=greece&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ratm:
      Πολύ ενδιαφέρον κείμενο που αξίζει μια ξεχωριστή ανάρτηση.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.