Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η ανακοινωσούλα της «ΠΟΙΕ που έγινε ΦΣΕΚ»

ΣΕΦΚ-Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού και Συναφών κεντρικής Μακεδονίας


Οι νεόκοποι υποστηριχτές του κλάδου,η ΠΟΙΕ και η διοίκηση της, αυτοί που τόσα χρόνια μετά τη διάσπαση του κλάδου που επέβαλλαν γιατί οι «ιατρικοί επισκέπτες δεν ήταν το ίδιο», οι ίδιοι ακριβώς που παραμύθιαζαν τους συναδέλφους πως δεν χρειάζονται τις συμβάσεις γιατί είναι «μάγκες και μπορούν να διαπραγματεύονται μόνοι τους» το μισθό τους, οι ίδιοι που έστησαν με τον Κονιδάρη το φιάσκο του ΝΠΙΔ-Επαγγελματικού ταμείου με τις κομμένες συντάξεις και τα επικουρικά, οι ίδιοι που όπου ανακατεύτηκαν προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τους εργαζόμενους στο όνομα της συναίνεσης με την εργοδοσία, οι ίδιοι που ενώ ο κλάδος αποδεκατίστηκε δεν έχουν πατήσει ποτέ σε εργασιακό χώρο αλλά καταφεύγουν σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων, οι ίδιοι που το παίζουν ακομμάτιστοι αλλά κουβάλησαν τον Τσίπρα στην πολύπαθη Alapis για να μαζέψει ψηφαλάκια, οι ίδιοι που μας εγκαλούσαν γιατί δεν στηρίζουμε μια «κυβέρνηση της αριστεράς», οι ίδιοι που έτσι ξεδιάντροπα προσπαθούν να χωρίσουν τους εργαζόμενους προσπαθώντας ταυτόχρονα να τους καταδώσουν για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις στην εργοδοσία με την οποία συγχρωτίζονται με κάθε ευκαιρεία και γλέιφουν,αυτοί οι ίδιοι έβγαλαν μια ανακοινωσούλα.

Τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Τώρα που ξερουν, όντας συνυπεύθυνοι με την εργοδοσία πως οι ιατρικοί επισκέπτες είναι πια μετρημένοι στα δάχτυλα και τα κουκιά δεν τους βγαίνουν για να προωθηθούν στη ΓΣΕΕ ως κυβερνητικοί συνδικαλιστές, θυμήθηκαν τους φαρμακουπάλληλους αλλά για ένα «περιεργο» λόγο, ξεχνανε πάντα τους εργάτες στη φαρμακοβιομηχανία.
Τώρα που οι συνταξιούχοι του κλάδου μας παίρνουν το κουτσουρεμένη επικουρική μετά από τόσα χρόνια μεγάλων κρατήσεων και άρχισαν να τους κυνηγούν, σκέφτηκαν να μας κάνουν όλους συνένοχους στο έγκλημα τους την «διαχείριση του ΤΕΑΥΦΕ» γιατί δεν έχουν που να κρυφτούν.Τώρα θυμήθηκαν πως η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ είναι ξεπουλημένη, αυτοί που τόσα χρόνια συνδιοικούσαν εκεί με ότι έχει δώσει κακό όνομα στον συνδικαλισμό την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ, και έτρεχαν πίσω από της για φαίνεται πως έχει κόσμο.

Η τεράστια πλειοψηφία του κλάδου τους έχει απομονωμένους έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους πειράζει τόσο. Εκείνο που τους καίει συνάδελφοι είναι να στηρίξουν με κάθε τρόπο,βρώμικο ή μη, την κυβέρνηση στο πέρασμα του νέου εργασιακού, να στηρίξουν τους εργοδότες σε βάρος μας. Ας κοιμούνται ανήσυχοι, οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι απέναντι τους.

Το Συνδικάτο εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού και Συναφών Βορείου Ελλάδος καταδικάζει την προσπάθεια τους να συκοφαντήσουν τις συνεπείς ταξικές δυνάμεις,καθώς και την απόπειρα, για άλλη μια φορά, να παγιδέψουν τους εργαζόμενους. Δεν τους περνάει!
______
Εδώ η ανακοίνωση-απάντηση της Ομοσπονδίας μας της ΟΕΦΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.