Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Επιτυχής κρίθηκε η συνάντηση της Λαϊκής Ενότητας του Π. Λαφαζάνη με την Χριστιανική Δημοκρατία

Συμφώνησαν πως πρώτα ο Θεός θα ανατραπούν τα μνημόνια


Γίνονται πραγματάκια στο πολιτικό σκηνικό αγαπητές φίλες και φίλοι η ΛΑ.Ε συναντήθηκε με το χριστιανοσοσιαλιστικό κόμμα με όνομα Χριστιανική Δημοκρατία με σκοπό την συνεργασία, για ένα δυνατό δημοκρατικό πατριωτικό αντιμνημονιακό κίνημα. Όπως διαβάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση της ΛΑ.Ε:
Αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Ενότητας» (ΛΑ.Ε.) αποτελούμενη από τον Παναγ. Λαφαζάνη επικεφαλής της παράταξης και τους Δημ. Στρατούλη και Νίκο Γαλάνη μέλη της Γραμματείας της ΛΑ.Ε. συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της «Χριστιανικής Δημοκρατίας» (Χ.Δ.) αποτελούμενη από τους Μανώλη Μηλιαράκη επίτιμο Πρόεδρο της Χ.Δ., Γιάννη Ζερβό Πρόεδρο της Χ.Δ. και Δημήτρη Πισίνα, μέλος του ΠΓ της Χ.Δ.
Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε θερμό κλίμα, οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις και την κρίσιμη συγκυρία που διανύει η χώρα.
Οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη ριζική τους αντίθεση στα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης και συμφώνησαν ότι έχει επείγουσα σημασία μια δημοκρατική ανατροπή στη χώρα.

[…] Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Χ.Δ., στα πλαίσια της απόφασης του 8ου Συνεδρίου της για ανάληψη πρωτοβουλίας στην κατεύθυνση της συγκρότησης  ενός ισχυρού και αξιόπιστου δημοκρατικού πατριωτικού αντιμνημονιακού κινήματος.
Ντάξει καλοί και οι αγώνες σκέφτηκε ο Λάφα, αλλά χωρίς  λίγη προσευχή δεν πας πουθενά, ούτε καν στη Βουλή.

Πηγή: Luben

5 σχόλια:

  1. WTF?

    Όταν είδα το όνομα του κόμματος, νόμιζα ότι επρόκειτο για ακροδεξιούς εθνικοναζιστολαϊκιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τέτοιους συνεργάζεται ο Πι-Λαφ.
      -Το ΕΠΑΜ τι είναι δηλαδή;

      Διαγραφή
  2. " ο Θεος μας φυλαξε και δεν γιναμε κομμουνισται " ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι συνέπειες της λειτουργίας ενός κοινωνικού συστήματος, που, όπως από την αρχή τονίσαμε, μια μόνο αξία έχει και υπηρετεί. Το κέρδος. Αυτό είναι το καπιταλιστικό σύστημα είτε με τη μορφή ιδιωτικοκαπιταλισμού, όπως σήμερα κυριαρχεί, είτε με τη μορφή του κρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού, όπως παρουσιάστηκε στο παρελθόν στην πρώην Σ.Ε. και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, με το ψευδώνυμο "υπαρκτός σοσιαλισμός".

    ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Χ.Δ. ΜΑΝ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ
    http://www.xristianiki.gr/enotetes-sustematos/npsaroudakes-mmeliarakes/omilia-sto-st-sunedrio-tou-proedrou-tes-khd-man-meliarake.html

    Καλτίλα. 80s και πίσω.
    Έχει αναφερθεί σε δουλεμπόριο και παιδική εργασία, αλλά και... φαινόμενο του θερμοκηπίου, για να πει πως αυτές είναι οι συνέπειες του καπιταλισμού, όπως τον γνωρίσαμε στην Σ.Ε., με όνομα "υπαρκτός σοσιαλισμός".

    σαπόρ τουτούρκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί τον Λένιν και αυτά που έχει πει για την φύση του κρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού, ποιος τα χέζει;
      Άμα είναι κάποιος να θάψει τον υπαρκτό, δεν έχει και τόσο ανάγκη να διαβάσει Μ-Λ, η να κάνει πολιτική (πόσο μάλλον επιστημονική) κριτική, το αντίθετο!

      Κώστας

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.