Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ο Μαρινόπουλος και το σωματείο του

Από τον παλιό-καλό καιρό η φωτό
Όλοι μάθαμε σήμερα για τον Μαρινόπουλο!
Όλοι μάθαμε για τις εξελίξεις!
Όλοι μάθαμε για τα σχέδια εξυγίανσης, τους προμηθευτές, τις κατασχέσεις..
Όλοι καταλάβαμε πως ο Μαρινόπουλος είναι τοξικότατος..

Τα κλαδικά σωματεία που βρίσκονται στη δύναμη του ΠΑΜΕ όλους τους προήγουμενους μήνες αλλά και ειδικά τις τελευταίες μέρες, λύσσαξαν στην ενημέρωση και στις πρωτοβουλίες.

Το επιχειρησιακό σωματείο που κάποτε ήταν στον ΠΑΜΕ, τα γύρισε.. Στην αρχή με βηματάκια πίσω, μετά με πιο γοργό βηματισμό, στη συνέχεια με άλματα μέχρι που επάξια μπορεί να κρατά τον τίτλο του εργοδοτικού σωματείου! Να δεις που θα τα βρούνε και στην Ομοσπονδία των Ιδιωτικών στο τέλος..

Θα μπορούσε να γράψει κανείς αρκετά αλλά δε χρειάζεται.
Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να αναπαράξει τη χθεσινή ανακοίνωση του επιχειρησιακού σωματείου που παίζει από το πρωί στο site του, δηλαδή λίγες ώρες πριν τις καταιγιστικές εξελίξεις!

Όχι απλά καθησυχάζουν, όχι απλά αναμεταδίδουν τη γραμμή της εργοδοσίας αλλά τη μεταφέρουν αυτούσια! Και όχι απλά δε λένε τίποτα αλλά τη διαβεβαιώνουν (την εργοδοσία ντε), πως οι άλλοι οι κακοί που κάνουν συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες σε όλη τη χώρα είναι οι διασπαστές και οι προβοκάτορες. Διαβεβαιώνουν την εργοδοσία..

Απολαύστε το μνημείο εργοδοτικής υποταγής..
_________________
Συνάδελφοι στο Μαρινόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας σε συνέχεια του από 22/06/2016 δελτίου τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στην εταιρεία θέλει να σας ενημερώσει ότι, σήμερα Δευτέρα σε νέα επικοινωνία που απέτισε και είχε με τους εκπροσώπους της, μας δήλωσαν ότι: «συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις όποιες προσπάθειες εύρεσης λύσης για την εξυγίανση της εταιρείας και ότι παρά τη δυσμενή θέση που βρίσκονται πιστεύουν ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και μέχρι νεοτέρας ισχύει η τελευταία σχετική ανακοίνωσή τους». (σημείωση blog: μετά από λίγες ώρες βούιξε η χώρα!)

Από πλευράς μας τους κάναμε απολύτως σαφές ότι η ενότητα, η αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα όλων των εργαζομένων, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από το Γενικό Συμβούλιο της 16/06/2016 στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι Πρόεδροι των παραρτημάτων Πανελλαδικά βρίσκεται σε ύψιστο σημείο αγωνιστικής ετοιμότητας και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τις προβοκατόρικες διασπαστικές ενέργειες των διάφορων κολαούζων που με διαδικασίες «παρωδία» προσπαθούν να επιβάλουν την παρουσία τους και να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα εκτός των εργαζομένων στο Μαρινόπουλο.
Respect!
Βραβείο ενσωμάτωσης!
Πηγή:  Red river

4 σχόλια:

  1. Tο Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Μαρινόπουλος Β. Ελλάδας» διοργάνωσε την Τρίτη συγκέντρωση στις 7.00 μ.μ., στο κατάστημα του Βαρδάρη, στην οποία συμμετείχαν και κλαδικά σωματεία. Σήμερα Τετάρτη θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις, στις 7 μ.μ., στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονια» και στην Ευκαρπία, ενώ οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν και στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα της πόλης την Πέμπτη 30 Ιούνη, στις 8 μ.μ.
    ΟΛΟΙ στον Αγώνα!! http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html#more

    http://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/101342/se-sygkentrosi-stis-5-apogeyma-kaloyn-tessera-kladika-somateia

    http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/101360/apofasisan-sygkentrosi-tin-pempti-30-ioyni-sto-ypoyrgeio-makedonias
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΔΣΕ:
      Έχετε απόλυτο δίκιο που κάνετε την διευκρίνηση, έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε πως αναφερόμαστε στην σημερινή πλειοψηφία του σωματείου της Αθήνας.

      Διαγραφή
  2. Γνωρίζουν τα κατά τόπον Σωματεία του "Μαρινόπουλου",πως η βασική περιουσία της εταιρίας μεταφέρθηκε σε εξωχώρια εταιρία της "Μαρινόπουλος" στο Κατάρ;
    Ακόμη γνωρίζουν πως η "Μαρινόπουλος",πληρώνει ενοίκιο για ρα καταστήματά της σε αυτήν την εταιρία του Κατάρ;συνελόντος ειπείν..στον ίδιο της τον εαυτό..
    Γέληο που θα πέσει έτσι και τώρα που θα το ψάξουν οι οικονομικοί εισαγγελείς..όχι τίποτε άλλο μα κάποιοι φίλησαν λερωμένες ποδιές για να πιάσουν δουλειά στην "αλυσίδα"..τόσο που οι προλετάριοι αν χάσουν θα είναι οι αλυσίδες τους..άλλωστε με την υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα λεφτά παίρνουν πρώτοι οι πιστωτές/τράπεζες,κατόπιν τα Ταμεία και αν περισσέψει σάλιο τότε αποζημιώνονται οι εργαζόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @zanna mpemponi:
      Ναι αυτά τα γνωρίζουν τα σωματεία.
      Η δική μου ερώτηση είναι η εξής:
      Αυτά τα περί "κατουρημένων ποδιών" τα γράφεις από προσωπική σου πείρα;
      Γιατί εγώ δεν θυμάμαι συνάδελφο να έχει κάνει κάτι τέτοιο...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.