Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Οι φρικαλεότητες στην Οδησσό στις 2 Μάη 2014 [ελληνικοί υπότιτλοι] (ντοκυμανταίρ)


4 σχόλια:

  1. Την καλημερα μου χρονια πολλα καλο καλοκαιρι να εχουμε με κεφι και δυναμη. Ενα απο τα πολλα εγκληματα των Αμερικάνων και Ευρωπαιων Ιμπεριαλιστων με την συμμετοχή και της Ελληνικής Αστικης ταξης που διεκδικει παντα μεριδιο απο την σφαγη των λαων. Στηριζουμε αμεριστα τους λαούς απεναντι σε αυτη την βαρβαροτητα και ταυτοχρονα συνεχιζουμε τον αγώνα για Εξοδο απο Ε.Ε και ΝΑΤΟ με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγης. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eξαιρετικό εύρημα, κι αν σκεφτείς ότι καθόλου δεν εκφράζει κομμουνιστικές η έστω φιλοκομμουνιστικές απόψεις, καταλαβαίνει κανείς, έστω αμυδρά, τι έγινε και συνεχίζει να γίνεται στην Ουκρανία.
    Το ντοκυμανταίρ φαίνεται πως απηχεί απόψεις της "Die Linke", που τόσο οι ίδιοι, όσο και πολλά εγχώρια (παρ' ημίν) κοινοβουλευτικά αδελφάκια τους αλλά και εξωκοινοβουλευτικοί "επαναστάτες" είχαν υποστηρίξει την "Μaidan".
    Αυτά να τους τα τρίψει κανείς στη μούρη, και κυρίως, να τους βγάλει από τις τρύπες τους, γιατί ενίοτε το παίζουν και ...."αντιφασίστες"!
    Αυτοί είναι οι "ασυμβίβαστοι" εξεγερσάκηδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σεχτάρ ο Τρομερός:

      Δεν ξεχνώ:

      http://www.avgi.gr/article/2007339/poia-anoixi-gia-tin-oukrania-

      "...Η ουκρανική επανάσταση αποτελεί τομή τόσο για την ίδια τη χώρα όσο και για τον υπόλοιπο μετακομμουνιστικό κόσμο. Μέχρι σήμερα, οι μόνες μαζικές αντιδράσεις στα διεφθαρμένα και ολιγαρχικά καθεστώτα της περιοχής ήταν οι «χρωματιστές» επαναστάσεις - δηλαδή, οι ειρηνικές κινητοποιήσεις υπέρ μιας σταδιακής μετάβασης προς ένα κράτος δικαίου. Η ουκρανική επανάσταση είναι λοιπόν η πρώτη που ανατρέπει βίαια ένα καθεστώς - προέκταση της πρώην ΕΣΣΔ..."

      http://www.avgi.gr/article/351634/gumno-oplo-o-neos-feminismos-einai-edo-

      Αυτό για τις περίφημες "Φέμεν". Αυτές τις "Φέμεν":
      http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/09/neue-ukrainische-kunst-iii.html

      Δεν θα ξεχάσουμε ποιοί έστρωσαν τον δρόμο στον φασισμό....

      Διαγραφή
  3. Α, και κάπου στο ντοκυμανταίρ εκφράζεται η εκτίμηση, πως δεν πρόκειται για φασιστική χούντα (εννοεί την Πολωνική κυβέρνηση) αλλά για νεοφιλελεύθερη χούντα,που χρησιμοποιεί τον φασιστικό εσμό για τα σχέδιά της. Αν έλεγε καπιταλιστική χούντα θάταν σωστώτερο, αλλά κι έτσι, τη βρίσκω πολύ προχώ την εκτίμηση από πλευράς σοσιαλδημοκρατών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.