Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

H Κομσομόλ στηρίζει την καμπάνια για σχολικές βιβλιοθήκες στο Λουγκάνσκ

Η Κομσομόλ του Λουγκάνσκ θα λάβει μέρος στην καμπάνια "βιβλία στην υπηρεσία της ειρήνης", η οποία ξεκίνησε σε όλη την επικράτεια της Λ.Δ.Λουγκάνσκ.
Στόχος της καμπάνιας είναι η συλλογή μυθιστορημάτων τα οποία θα διατεθούν στις σχολικές βιβλιοθήκες της Δημοκρατίας.
Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε δηλώσεις της ηγέτιδας της λίγκας κομμουνιστικών νεολαιών του Λουγκάνσκ, Άννα Μπρέκοβα.

"Σήμερα τα σχολεία μας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, και η τροφοδοσία των σχολικών βιβλιοθηκών είναι ένα από αυτά. Ίσως θυμάστε την καμπάνια "Bookcrossing " (να αφήνεις σε δημόσιους χώρους βιβλία για να τα διαβάσουν και άλλοι) πριν τον πόλεμο, που είχε αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στην πόλη, αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε προκλήσεις απου από την μια μεριά δεν είναι τόσο "της μόδας", ενώ από την άλλη είναι πολύ σημαντικότερες.

Aπό το ιδρυτικό συνέδριο της Κομσομόλ του Ντονέσκ
Μαζεύοντας βιβλία για τα σχολεία της πόλης, επενδύουμε στο μέλλον της δημοκρατίας μας.
Στο τέλος-τέλος, τα βιβλία δεν προσφέρουν μόνο γνώσεις και ανάπτυξη της σκέψης αλλά είναι επίσης και μια πολύ σημαντική εισαγωγή στις παναθρώπινες αξίες.
Ένας άνθρωπος που έχει ανατραφεί με τα σωστά βιβλία, δεν γίνει ποτέ φασίστας που θα βγαίνει έξω να σκοτώνει αλλά ένας άνθρωπος που θα εκτιμάει την ζωή και θα πρεσβεύει την ειρήνη.

Αυτές είναι οι αξίες που διαμορφώνουν μια αξιόλογη προσωπικότητα", δήλωσε η Άννα Μπρέκοβα σαν εκπρόσωπος της καμπάνιας.
Πηγή: Red star over Donbass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.