Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ "Χ.Α." ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Γράφει ο "Ισοβίτης"

Το κρεσέντο μίσους, διαστρέβλωσης, παραπληροφόρησης και παραπλάνησης, με στόχο τον εμποτισμό του ρατσιστικού δηλητηρίου στις συνείδησης του Ελληνικού λαού και αφομοίωσης των αντιδραστικών, ανορθολογικών, αντεπιστημονικών, απόψεων των ναζί της "χρυσής αυγής", εκμεταλλεύοντας το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, έπεσε στο κενό.

Ο Ελληνικός λαός, από άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα, στέκεται έμπρακτα και αλληλέγγυος στο δράμα των προσφύγων και μεταναστών και βοηθάει από το στέρημα του, αυτούς τους ανθρώπους, που η πολιτική της Ε.Ε. και της Ελληνικής κυβέρνησης τους εγκλώβισε στην χώρα μας.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Ελληνικός λαός ,άνοιξε τα σπίτια του και φιλοξενεί οικογένειες προσφύγων και μεταναστών, που ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες, παρατημένοι ουσιαστικά από την Ελληνική Κυβέρνηση, έρμαιοι ύποπτων ΜΚΟ που κερδίζουν χρήματα από αυτή την ιστορία, να ζουν μέσα στις λάσπες , εκτεθειμένοι με τα παιδιά τους στην κακοκαιρία, στις βροχές , το κρύο.

Ο λαός έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες μίσους, ψεύδους, συκοφαντιών, λάσπης, που σκόρπισαν οι ναζί της "χρυσής αυγής" και κάθε τύπου φασιστική, αντιδραστική, δύναμη, ομάδα, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και σάιτ. Μικρό μέρος του, εγκλωβίστηκε, από της άναρθρες κραυγές των ναζί, την ρατσιστική ρητορεία τους, την ρητορεία μισαλλοδοξίας και μίσους, πατώντας σε υπαρκτά, λαϊκά, κοινωνικά, προβλήματα.

Στόχος τους να δοθεί άλλοθι στις πραγματικές αιτίες των μεγάλων ροών των προσφυγών, μεταναστών, που δεν είναι άλλος, από τον ανταγωνισμό των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, μαζί με την Ρωσική αστική τάξη, αλλά και περιφερειακών ιμπεριαλιστών δυνάμεων, όπως του αστικού κράτους της Τουρκίας και αστικών χωρών του Αραβικού τόξου (Σαουδική Αραβία, Ιορδανία κ.α.). Για να ξαναχαράξουν νέες ζώνες επιρροής, νέα σύνορα , να φτιάξουν νέα κράτη προτεκτοράτα με άλλους παίκτες τώρα, με άλλες υποτακτικές κυβερνήσεις μαριονέτες, για τον έλεγχο των ενεργειακών, πλουτοπαραγωγικών, πηγών, τους κόμβους και δρόμους του πετρελαίου κυρίως και φυσικού αερίου.

Οι Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, έκαναν τους λαούς, πρόσφυγες και μετανάστες, τα άνομα σχέδια των ιμπεριαλιστών, για τα συμφέροντα των μονοπωλίων που εκπροσωπούν, για τους καπιταλιστές, για να ανακάμψουν τα κέρδη τους, στο φόντο της οικονομικής κρίσης.

Της πραγματικές αιτίες για το δράμα των προσφύγων και μεταναστών της συγκαλύπτουν οι ναζί της "χρυσής αυγής", καλώντας τον Ελληνικό λαό να διαλέξει ιμπεριαλιστή φονιά και να πάρει μέρος στις ιμπεριαλιστικές διενέξεις και ανταγωνισμούς , ανταγωνισμοί ξένοι ταξικά, ως προς τα λαϊκά συμφέροντα.

Τόσο "πατριώτες" είναι οι ναζί της "χρυσής αυγής", που καλούν τον Ελληνικό λαό να κάτσει κάτω από ξένη ταξική σημαία, για να γίνει κρέας, για τα συμφέροντα των μονοπωλίων και καπιταλιστών. Γιατί ότι δεν λύνουν με πολιτικά μέσα, τα λύνουν με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, με ότι συνεπάγεται για τους λαούς . Καταστροφή υποδομών, προσφυγιά, μετανάστευση, δυστυχία , πείνα, απόλυτη φτώχεια. Το δράμα των προσφύγων από Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, είναι χαρακτηριστικό.

Αυτό το παιχνίδι παίζουν οι ναζί της "χρυσής αυγής", μαζί με το υπόλοιπο αστικό προσωπικό της χώρας και παράλληλα προωθούν της ρατσιστικές και ναζιστικές απόψεις τους. Με ψέματα, λάσπες και συκοφαντίες όπως καλά ξέρουν οι ναζί, συγκαλύπτουν της θέσεις τους που είναι βαθειά αντιδραστικές , αντιλαϊκές και υπηρετούν στρατηγικά το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που είναι σε εξέλιξη στην Μέση Ανατολή και επεκτείνεται στην Βόρεια Αφρική.

Δεν ήρθαν στην χώρα μας οι πρόσφυγες, μετανάστες, για να εξισλαμίσουν τους χριστιανικούς πληθυσμούς, να βιάσουν γυναίκες, να κάνουν "Τζιχάντ", να επιβάλλουν την κουλτούρα τους.

Αυτά τα σαθρά επιχειρήματα προωθεί και αναπαράγει η "χρυσή αυγή", επενδύοντας στον λαϊκό φόβο και άγνοια. Επιχειρήματα που συνοδεύονται με την έωλη εξίσωση των προβλημάτων του Ελληνικού λαού, απόρροια της πολιτικής της Ε.Ε. και των πολιτικών των "μνημονίων" υπέρ του κεφαλαίου , με αυτά των προσφύγων και μεταναστών.

Και στηλιτεύουν την λαϊκή αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες, για να αποτρέψουν τον λαό μας να πράξει το αυτονόητο, στην βάση της ανθρωποκεντρικής και κοινωνικής συνείδησης. Να δείξει δηλαδή έμπρακτα, την αλληλεγγύη του σε λαούς κατατρεγμένους και δυστυχισμένους από τους πολέμους.

Πήραν την απάντηση τους οι ναζί της "χρυσής αυγής"και όλοι αυτοί που φλερτάρουν με της επικίνδυνες, απάνθρωπες, αντιδραστικές της απόψεις. Από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό. Που έκαναν ακόμα πράξη αυτό που ειρωνικά και χλευαστικά έλεγε η  "χρυσή αυγή" και είναι η καλύτερη απάντηση στους ναζί και σε όλα τα φερέφωνα αντιδραστικών απόψεων.

Ο Ελληνικός λαός κατά εκατοντάδες σε όλη την χώρα άνοιξε ακόμα και τα σπίτια του και φιλοξένησε από μια, δυο, οικογένειες προσφύγων, μεταναστών. Ο Ελληνικός λαός έδωσε και δίνει καθημερινά την απάντηση του, στα κελεύσματα μίσους των ναζί της "χρυσής αυγής" που με την πολιτικής της σιγοντάρουν και άλλες δυνάμεις, υπερασπιστές του συστήματος της ταξικής ανισότητας, εκμετάλλευσης και αδικίας. Έδωσαν απάντηση στην πολιτική της Ε.Ε. και της Ελληνικής κυβέρνησης, που συμφωνήσαν και υπέγραψαν όλοι μαζί και οι 28 στην Ε.Ε., στον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην χώρας μας, μετατρέποντας την χώρα σε αποθήκη ψύχων. Υπέγραψαν και συμφωνήσαν την παρουσία του ΝΑΤΟ, στο Αιγαίο. Διευκολύνοντας το έτσι, στα δολοφονικά του σχέδια, αφού το προσφυγικό, μεταναστευτικό, είναι πρόφαση και το βλέμμα του είναι στραμμένο στην Συρία και στο ανταγωνισμό με την Ρωσία. Έδωσαν αέρα στην τυχοδιωκτική πολιτική της αστικής τάξης της Τουρκίας, που αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, στο Αιγαίο και προσπαθεί να τα ξαναφέρει στο προσκήνιο, έχοντας υπόψη ότι το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο.

Ο λαός δεν πρέπει να μείνει θεατής σε αυτές της εξελίξεις, ούτε να πάρει θέση με ποιον ιμπεριαλιστή θα "στρατευτεί" , αφού τα λαϊκά συμφέροντα δεν ταυτίζονται με κανένα ιμπεριαλιστή. Οι εθνικιστές και οι φασίστες από όλες της πλευρές, το παιχνίδι των ιμπεριαλιστών παίζουν, για να δημιουργούν τεχνητές εντάσεις, εχθροπραξίες και πολέμους, που οι λαοί θα σφάζονται για ξένα ταξικά συμφέροντα.

Επαγρύπνηση, λαϊκή εγρήγορση, με λαϊκή αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες. Να ηττηθούν σε πολιτικοιδεολογικό επίπεδο, οι αντιδραστικές , αντεπιστημονικές, ρατσιστικές, απόψεις που δηλητηριάζουν την συνείδηση τμήματος του λαού μας και είναι ξένες ως προς την ιστορία και τους αγώνες του λαού μας. Πάλη καθημερινή σε όλα τα επίπεδα, να αναδεχθεί η λαϊκή δράση, παρέμβαση, πρωτοβουλία, ενάντια στις πολιτικές φτωχοποίησης, εξαθλίωσης του λαού. Να αναχαιτίσουμε μέτρα, να εμποδίσουμε, να διεκδικήσουμε με βάση της σύγχρονες ανάγκες μας. Πολιτική που είναι νύχι, κρέας, με την πολιτική των πολέμων, που διαμελίζουν χώρες, αποδεκατίζουν λαούς, για τα συμφέροντα των μονοπωλίων και καπιταλιστών Αντικαπιταλιστική, αντιμονοπωλιακή, συμμαχία, για την λαϊκή αντεπίθεση, την λαϊκή νίκη, για την κοινωνική πρόοδο και λαϊκή ευημερία. Αυτό είναι το πατριωτικό καθήκον του λαού μας σήμερα, ας το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.