Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει τη συμμαχία Τσίπρα – Νετανιάχου

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) καταδικάζει την προσέγγιση της κυβέρνησης Τσίπρα με το Ισραήλ καλώντας όλες τις αριστερές και δημοκρατικές δυνάμεις να αντισταθούν στη συνεργασία με το καθεστώς κατοχής.

Το PFLP είναι η ιστορική οργάνωση της παλαιστινιακής αριστεράς και δεύτερο ισχυρότερο τμήμα της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Υπενθυμίζεται ότι επί Τσίπρα η Ελλάδα υπέγραψε συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το τα στρατεύματα του Ισραήλ τις οποίες δεν έχει αποδεχθεί καμία άλλη χώρα στον κόσμο εκτός από τις ΗΠΑ.

Ο Τσίπρας ήταν επίσης ο πρώτος που αναγνώρισε την κατεχόμενη Ιερουσαλήμ σαν «ιστορική πρωτεύουσα» του κράτους του Ισραήλ ενώ με εντολή του το ελληνικό ΥΠΕΞ επιχείρησε να δυναμιτίσει αποφάσεις της ΕΕ για τη σήμανση προϊόντων που προέρχονται από κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.


Ολόκληρη η ανακοίνωση του PFLP:
____________________
Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) καταγγέλει την εξελισσόμενη προσέγγιση μεταξύ του σιωνιστικού κράτους και της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ισχυριζόταν ότι ερχέται με αριστερό και σοσιαλιστικό πρόγραμμα. Τώρα είμαστε μάρτυρες αδικαιολόγητων υποχωρήσεων.

Το (PFLP) ήδη έχει παραδόσει σε ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις του Λαϊκού Μετώπου σε μια σειρά θεμάτων. Η συντρόφισσα Λάιλα Χάλεντ εξέφρασε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη δυσαρέκεια του Λαϊκού Μετώπου για αυτή την προσέγγιση, η οποία πραγματοποιείται τη χρονική περίοδο που δυναμώνει η απομόνωση του σιωνιστικού κράτους και μεγαλώνει το διεθνές κίνημα για μποϊκοτάζ κατά του κράτους και των προϊόντων του.

Το (PFLP) καλεί όλες τις αριστερές και δημοκρατικές δυνάμεις στην Ελλάδα να αντισταθούν στην προσέγγιση αυτή μεταξύ της Ελλάδας και του καθεστώτος κατοχής. Το (PFLP) πιστεύει βαθύτητα ότι η Αλληλεγγύη που εκφράζει η συντροπτική πλειοψηφία των λαικών στρωμάτων στην Ελλάδα με τα δίκαια δικαιώματα του λαού της Παλαιστίνης είναι διαχρονική, ιστορική και σταθερή και δεν θα την νικήσουν οι επίσημες συμφωνίες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του ρατσιστικού κράτους.

Ταυτόχρονα το (PFLP) καταγγέλει την όποια στρατιωτική και οικονομική συνεργασία και μεταξύ της Τουρκίας και του σιωνιστικού εχθρού. Καταδικάζει επίσης τις επίσημες ελληνικές πολιτικές που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά αισθήματα του φίλου ελληνικού λαού και στην ιστορική του στάση που ήταν πάντα στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Πηγή: Infowar

9 σχόλια:

  1. Ο Αγώνας του Παλαιστινιακου λαού είναι δικαιος και εχει το δικαιωμα να φτιαξει το Εθνος κρατος μετα απο τοσες δεκαετιες.Το ΚΚΕ παντα οπως και σημερα ειναι στο πλευρο του λαου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "η οποία ισχυριζόταν ότι ερχέται με αριστερό και σοσιαλιστικό πρόγραμμα"
    Αμαν το ματι μου! Πρεπει να εφαγαν χοντρη παραμυθα απο τους συριζαιους. Χειροτερη απο αυτη που ριχνουν στο εσωτερικο.

    Ο.Χ.Ε.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ο.Χ.Ε.Π.:
      "Ισχυρίζονταν" λένε οι άνθρωποι που φαίνεται πως κατάλαβαν πολύ καλύτερα από καμπόσους συμπολίτες μας (περίπου τους μισούς) περί τίνος επρόκειτο, και ας είχαν και πιο άμεσα δικά τους προβλήματα να ασχοληθούν.

      Διαγραφή
    2. Ο.Χ.Ε.Π. Χρονια κανανε εκπαίδευση με τρομερους Δασκαλους. Παρτσαλιδης Μπενας Κυρκος Μπανιας Φαρακος....Τι διαολο επιστημονες τρομεροι καθηγητες.......ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣQ
      Μάλλον Λαλιώτης, Κουρής, Τσουκάτος, θα έλεγα, παρά όσους αναφέρεις.

      Διαγραφή
    4. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Για τους σημερινούς ΣΥΡΙΖΑίους οι Παρτσαλιδης Μπενας Κυρκος Μπανιας Φαρακος, είναι "δογματικοί Σταλινικοί"...

      Διαγραφή
    5. Σωστα. Εδώ ακουγα το πρωι τον Θεοδωράκη του Ποταμιου να τους λεει Σταλινικους......ΟΒΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Τρια πραγματα ειναι σιγουρα:1) ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφιστηκε απο τον ελληνικο λαο για να κανει σοσιαλισμο, 2) ο κυρκος κατεληξε στην "σταλινικη" δημαρ και στις αποψεις του και των υπολοιπων βρισκονται οι ριζες της μεταλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτη την εννοια αυτος αποτελει την πολιτικη τους κληρονομια (χαρισμα τους και στα τσακιδια), 3) Ειναι προφανες σε οποιον δεν διακατεχεται απο εμπαθεια οτι το σχολιο μου στοχευε στο να καταδικασει την διγλωσσια του ΣΥΡΙΖΑ σε διεθνες επιπεδο και οχι να απαιτησει απο τους κατα τα αλλα συμπαθεστατους παλαιστινιους να ασχολουνται με τα θεματα της Ελλαδας.

      Ο.Χ.Ε.Π.



      Διαγραφή
    7. @Ο.Χ.Ε.Π:
      -3)Είναι φανερό που στόχευε το σχόλιο σου, απλώς είπα να βάλω και μία ακόμη παράμετρο.
      -2)Εγώ θα επιμείνω πως ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φυσική συνέχεια του οπορτουνιστικού ρέυματος (το επικαλείται κιόλας ως "αριστερή" καταγωγή του, αλλά φυσική συνέχεια της πιο βρώμικης περιόδου την ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας. Νομίζω πως το παραμύθι του "αριστερού" (έστω και οπορτουνιστικού) ΣΥΡΙΖΑ πρέπει κάποια στιγμή να λάβει τέλος. Για τα νόθα του Κουρή και του Λαλιώτη μιλάμε, και οι τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις το απέδειξαν.
      -1)Κι όμως! Μέχρι και αυτό είχαν το θράσος να ισχυρίζονται μέχρι πρότινος κάποιοι από τους αρχιαπατεώνες του Τσίπρα. Πως τάχα έχουν "κοινό στόχο" με εμάς, αλλά αυτοί είχαν βρει λέει "πιο αποτελεσματικό τρόπο" για να τον ...πραγματοποιήσουν!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.