Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Ο νόμος του Ρουπακιά

Ο Ρουπακιάς αποφυλακίζεται νόμιμα και γύρω – γύρω οι «αρμόδιοι» κάθονται και μιλάνε για «τις καθυστερήσεις της ελληνικής δικαιοσύνης», μοιράζοντας ευθύνες. Την ίδια περίοδο ο Κασιδιάρης και ο Λαγός ξεκίνησαν πάλι τα τυχοδιωκτικά σόου, τους ψευτοτσαμπουκάδες και τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζουν τους φασίστες.

Ο Ρουπακιάς αποφυλακίζεται και ανεχόμαστε τη συζήτηση για τα «πώς» και τα «γιατί» της αποφυλάκισης του. Ο Ρουπακιάς είναι νόμιμος, δεν δραπέτευσε. Τον άφησε ελεύθερο μια δικαιοσύνη που δεν είναι τυφλή, μια δικαιοσύνη που συνδέεται άρρηκτα με την πολιτική.

Οι ευθύνες δεν είναι νομικές. Οι ευθύνες είναι πολιτικές. Πόσες και πόσες φορές έχουμε δει τις «καθυστερήσεις της ελληνικής δικαιοσύνης» να ξεπερνιούνται, με «ξαφνικές» πολιτικές πρωτοβουλίες;.. Στην περίπτωση του φασίστα Ρουπακιά, όμως, τηρήθηκαν τα «νόμιμα» και εξαντλήθηκαν τα «τυπικά».

Δεν απευθύνουμε κατηγορίες σε πολιτικά πρόσωπα, επειδή δεν παρέκαμψαν το νόμο. Ο νόμος δεν είναι τυφλός, ο (κάθε) νόμος δεν υπάρχει έξω από την κοινωνία. Ο νόμος και οι νομικές διαδικασίες εφαρμόζονται από ένα οργανωμένο κράτος. Αυτό το οργανωμένο κράτος έχει την ευθύνη. Αυτό το οργανωμένο κράτος, που όποτε θέλει είναι «μπάχαλο» και όποτε θέλει είναι «τυπικό» έχει δώσει την άδεια αποφυλάκισης στον Ρουπακιά.

Εφάρμοσε το νόμο του Ρουπακιά.
Πηγή: Ημεροδρόμος
Βλέπε ακόμη:

4 σχόλια:

 1. Ο Νομος εκφραζει την Τάξη που ειναι στην Εξουσια και ο Φασισμος ειναι ενα απο τα παιδιά της. Το ανοιχτά Δολοφονικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εξοργιστικη εξελιξη. Πολυ σωστη τοποθετηση απο το κειμενο. Το κρατος ειναι αστικο και εχει συγκεκριμενη στοχευση στο θεμα του φασισμου.

  Ο.Χ.Ε.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σεχτάρ ο Τρομερός21 Φεβρουαρίου 2016 - 10:01 μ.μ.

  Μην κάνω τον προπονητή της εξέδρας, αλλά από νωρίς, τότε με τα τσαμπουκαλίκια στις αρχές της δίκης, είχα εκφράσει την υποψία ότι αυτή η δίκη θα εκφυλιστεί. Η αστική δημοκρατία μάλλον έχει φάει τα ψωμιά της. Μήπως είναι καιρός ο Λαός (οι δυνάμεις, που τον εκφράζουν) να καταδικάσει το ίδιο το δικαστήριο, μαζί με τους "κατηγορουμένους" του;
  Μια ύστατη τιμή στην Τιμή του Φύσσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Σεχτάρ ο Τρομερός:
   Προσωπικά θα προσυπέγραφα την άποψη σου.

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.