Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Η εισηγητική τοποθέτηση του ΠΑΜΕ στην συνέντευξη τύπου για το ασφαλιστικό

Εκδήλωση - ανοιχτή συνέντευξη Τύπου, για να παρουσιάσει τις θέσεις του και το πρόγραμμα δράσης για το Ασφαλιστικό, οργάνωσε χτες το ΠΑΜΕ. Η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ γέμισε ασφυκτικά από εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων, συλλόγων ελευθεροεπαγγελματιών, επιστημόνων, αγροτών, γυναικών και νεολαίας, πολλοί από τους οποίους πήραν το λόγο και ανέδειξαν ιδιαίτερες πλευρές της αντιασφαλιστικής επίθεσης στους κλάδους τους.

Την εκδήλωση, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων την παρακολούθησαν, άνοιξε εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας ο Γιώργος Πέρρος, ενώ την εισηγητική τοποθέτηση παρουσίασαν ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, και ο Θωμάς Κακαβάς, μέλος της Επιτροπής του ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Οπως ανακοινώθηκε, το Σάββατο 23 Γενάρη το ΠΑΜΕ καλεί σε παλλαϊκά συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Ταυτόχρονα, το ΠΑΜΕ προτείνει πρόγραμμα απεργιακών κινητοποιήσεων με αφετηρία το τέλος Γενάρη, όπου θα κορυφωθεί και θα συγκλίνει όλη η δραστηριότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες, με τις κινητοποιήσεις που αποφασίζουν και οργανώνουν κλαδικά σωματεία, Εργατικά Κέντρα και τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ (βλέπε θέμα στη σελίδα 15).
Στο σημερινό τετρασέλιδο «Εργαζόμενοι και Λαϊκή Συμμαχία», ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει εκτενή αποσπάσματα από την εισηγητική τοποθέτηση της Εκτελεστικής Γραμματείας στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, σημεία από τις τοποθετήσεις των συνδικαλιστών που πήραν το λόγο, καθώς και το πρόγραμμα δράσης των επόμενων ημερών, που θα κορυφωθεί με πανεργατική πανελλαδική απεργία.


Πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.