Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Άπαντα Λένιν pdf (5η πλήρης έκδοση-55 τόμοι)

Τα βρήκαμε (μαζί και με τα θεματικά και αλφαβητικά ευρετήρια τους) σε μορφή pdf και DjVu στο ιστολόγιο "η γνώση είναι δύναμη".
Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ.

2 σχόλια:

 1. Σε μια μελλοντική σοσιαλιστική κοινωνία, το αγαθό της γνώσης και κυρίως του επιστημονικού υλισμού θα παρέχεται δωρεάν για όλους. Προς το παρόν ζούμε δυστυχώς ακόμη σε καπιταλιστική κοινωνία με την ανάλογη οικονομική ανέχεια που επιφέρει αύτη.Όμως όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε την σκληρόδετη έκδοση από την ΣΕ, δεν θα το μετανιώσετε, αξίζει και θα ήταν ιδανικό και για εσάς και για τους ανθρώπους που επιμεληθήκαν ενός τόσο υπερπολύτιμου και διαχρονικού έργου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου,αξίζει να το έχει κάποιος αυτό το κόσμημα στη βιβλιοθήκη του,όποιος όμως πραγματικά δεν ευκαιρεί να δώσει 1.200 ευρώ μέσα από επίπονες οικονομίες πιστεύω πως και η δωρεάν σε πρώτη φάση θα του προσφέρει ανεκτίμητη γνώση για την Κοινωνικοοικονομική Εξέλιξη της Ανθρωπότητας στο πέρασμα των αιώνων αλλά και πως αυτή η εξέλιξη μπορεί να πάει στο σήμερα(και όχι στην Δευτέρα Παρουσία)ένα βήμα πιο μπροστά,δηλαδή στο Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό!!
   "Έτσι κι αλλιώς η Γη θα γίνει Κόκκινη.
   Ή Κόκκινη από ζωή ή Κόκκινη από θάνατο.
   Θα φροντίσουμε εμείς γι'αυτό.
   Έτσι πρέπει να γίνει.Έτσι θα γίνει!!"
   Μαρία Δημητριάδη-Wolf Biermann-Θάνος Μικρούτσικος

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.