Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Περίεργος «τουρισμός»...

Δεν ξέρουμε αν η κυβέρνηση εντάσσει και αυτού του είδους τον «τουρισμό» στις πανηγυρικές της προβλέψεις για τα οφέλη της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που μαίνεται στην περιοχή. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το αλώνισμα κάθε είδους μυστικών υπηρεσιών και διαφόρων άλλων «ευαγών ιδρυμάτων» στη χώρα έχει χτυπήσει «κόκκινο». Ενδεικτικά, μόνο την τελευταία βδομάδα, καταγράφουμε από την ειδησεογραφία:
  • Σύλληψη στον Ασπρόπυργο του φερόμενου «μεγαλύτερου λαθρέμπορου όπλων», Αμερικανο-ιορδανού «προμηθευτή όπλων της Χεζμπολάχ», με τη συμμετοχή στην επιχείρηση πρακτόρων της αμερικάνικης NSA και με ένταλμα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο. 
  • Σύλληψη και απόφαση έκδοσης στις ΗΠΑ Σύρου φερόμενου πλαστογράφου διαβατηρίων για λογαριασμό του ISIS, που μάλιστα είχε πιαστεί και προφυλακιστεί από τις ελληνικές υπηρεσίες τον περασμένο Ιούλη για άλλη υπόθεση, ενώ μέχρι πέρυσι το Σεπτέμβρη δούλευε ως διερμηνέας για ΜΚΟ. Στο δικαστήριο για την έκδοσή του κατέθεσε πράκτορας της «Homeland Security», που είπε ότι οι ΗΠΑ τον παρακολουθούσαν από τον Οκτώβρη του 2014! 
  • Πριγκίπισσες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που χρηματοδοτούν ΜΚΟ που κάνουν κουμάντο... στη Μυτιλήνη. 
  • Frontex, ευρωπαϊκό στρατιωτικό σώμα, στα σύνορα και εντός, με συζήτηση για το αν θα πρέπει να αναπτύσσεται και αυτόκλητα, χωρίς πρόσκληση από τις κυβερνήσεις. 
  • Υπόθεση τζιχαντιστών στα ελληνικά νησιά, που μετά από κάτι αλλαγές στο σενάριο, καταλήξαμε ότι ελληνικές και βέλγικες υπηρεσίες τούς κυνήγησαν παρέα, αλλά «τους έφυγαν μέσα από τα χέρια», άγνωστο πώς. 
Είναι κι αυτά τα «ωραία» και άκρως επικίνδυνα για το λαό, μια πλευρά του τι εννοεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όταν μιλάει για «αναβάθμιση της χώρας» στην περιοχή του ιμπεριαλιστικού μακελειού...
Πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.