Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Δολοφονική επίθεση εναντίον κομμουνιστών στο Μαριουπόλ!

Το καθεστώς της Ουκρανίας και οι (παρα)κρατικές φασιστικές ομάδες του συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους κομμουνιστές της Ουκρανίας. Παρά την προσπάθεια του ΚΚ Ουκρανίας να συντηρηθεί στη νομιμότητα και την απροθυμία του να υποστηρίξει την ένοπλη εξέγερση του λαού του Ντονμπάς, τουλάχιστον δημοσίως, τα μέλη κι οι οργανώσεις του συνεχίζουν να πέφτουν θύματα τρομοκρατικών ενεργειών. Η Καμπάνια έχει επανειλημμένως υποστηρίξει ότι το ουκρανικό καθεστώς σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένο να εκδημοκρατιστεί. Στόχος του είναι να τσακίσει κάθε εσωτερική φωνή διαμαρτυρίας σε μια Ουκρανία που βυθίζεται σε μια ανεπανάληπτη φτώχεια λόγω του πολέμου και της υλοποίησης των «συνταγών» του ΔΝΤ.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ανακοίνωση του ΚΚ Ουκρανίας σχετικά με την επίθεση που δέχτηκαν μέλη του στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης.

Στις 19 Οκτώβρη, 4 π.μ., το διαμέρισμα του γραμματέα της τοπικής επιτροπής του ΚΚ Ουκρανίας της περιοχής Πριμόρσκι (Μαριούπολη), Alexei Krivun, δέχτηκε πυρά από κινητό εκτοξευτή χειροβομβίδων.
Η χειροβομβίδα χτύπησε το παράθυρο του διαμερίσματος που βρίσκεται σε 5όροφη πολυκατοικία και έφτασε σε μια ντουλάπα με οικιακά είδη. Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες.

Η πράξη αυτή εντάσσεται, κατά την άποψη, του ΚΚ Ουκρανίας, στην επιχείρηση κατατρομοκράτησης του πληθυσμού του Ντονιέτσκ που βρίσκεται ακόμα υπό ουκρανική κυριαρχία εν όψει των τοπικών εκλογών.

Η τοπική επιτροπή του ΚΚ Ουκρανίας ζητά διαλεύκανση της υπόθεσης και τιμωρία των νεοναζί αποβρασμάτων που βρίσκονται από πίσω της.

Εμείς να προσθέσουμε ότι κάπως έτσι θα γίνουν οι «ελεύθερες, δημοκρατικές εκλογές» στην Ουκρανία, στις οποίες προφανώς οι διεθνείς παρατηρητές δεν θα διαπιστώσουν κανένα πρόβλημα…
Πηγή: solidarityantifascistukraine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.