Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ο ιμπεριαλισμός που έγινε περήφανη παπαρούνα

Έφερε και έβαλε το The Royal British Legion (RBL) μισθωμένους στρατιώτες του Royal Navy, του Army και της RAF που πάνε στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους να πουλήσουν τα poppies στους πολυάσχολους Λονδρέζους.

Ν’ αναζωογονήσουν την εθνική τους περηφάνια ώστε στις καρέκλες που κάθονται στα πολυώροφα κτίρια να τα ζεσταίνει η καύλα και η κλανιά. Άσε που είναι υποχρεωμένοι όσοι επίσημα εμφανίζονται δημόσια να φοράνε τα poppies στα γιλέκα, στα φουστάνια, στα φορέματα, στα καπέλα όπου βρούνε. Εις μνήμη λένε των πεσόντων του ιμπεριαλιστικού μακελειού του πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Σε κεντρικότερους σταθμούς έφεραν μπάντες και μασκότες poppy.

Το βασικότερο, όταν ρίχνεις τον όβολο σου μπορεί και σε βγάζουν με τα παιδιά σου φωτογραφίες. Συν τοις άλλοις να μαζευτούν χρήματα για...
Ο άγιος Βασίλης βασικά μιας μνήμης που έμεινε παράλυτη και γεννήθηκε το φασιστικό poppy. Γιορτινό το Λονδίνο γεμάτο από poppies κ'εμεις γιορτάζουμε που γιορτάζουν.



Σημερινή φωτογραφία σε σταθμό, η μπάντα
Σημερινή φωτογραφία σε σταθμό, το μασκότα poppy
Η προπαγάνδα της αγγλοσαξονικής αυτοκρατορίας μέχρι την περηφάνια του ιμπεριαλιστικού βρετανικού κεφαλαίου παράγει μια χιπστερική κιτσαρία που αν δεν χοροπηδήσει στα βράχια άλλων χωρών δεν λέει να πάρει αύξηση.

Α, κοιτάξτε τι πανηγύρι έγινε και πέρσιεκσπερμάτωνε ιμπεριαλιστικό αίμα ο Tower of London με την βασίλισσα να πλέει μες τα μπλέ.
Πηγή: fristuti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.