Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Συνδικάτο Οικοδόμων: Ανακοίνωση για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Δημήτρη Κοτζαρίδη


Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο από τις 20 Οκτώβρη του 2011, και τη μεγάλη κινητοποίηση και συγκέντρωση των ταξικών σωματείων, στο Σύνταγμα. «Από εκείνη τη μεγαλειώδη κινητοποίηση που χτυπήθηκε από κάθε λογής φασιστοειδών, αναρχικών, χρυσαυγιτών και γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων, από το κράτος και παρακράτος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο συνάδελφός μας Δημήτρης Κοτζαρίδης», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Και προσθέτει:

«Σήμερα και πάντα τιμάμε θα τιμάμε τους συναδέλφους μας που έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν, την ίδια τους τη ζωή στον αγώνα που δίνει η τάξη μας.

Παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από τη συμβολή τους, ατενίζοντας το αύριο. Πιο απαιτητικά παλεύουμε για την ανασυγκρότηση του κινήματος και την ισχυροποίηση της ταξικής γραμμής.

Εντείνουμε την προσπάθειά μας απέναντι στο κεφάλαιο και στο πολιτικό του προσωπικό, είτε δεξιό, είτε "αριστερό".

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας για να ανοίξουμε το δρόμο για βαθιές και ριζικές αλλαγές, όχι μόνο για το ασφαλιστικό, αλλά σε όλα τα επίπεδα προς όφελος της εργατικής τάξης και των φτωχών στρωμάτων».
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.