Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Στο «όνομα της ενότητας»...

Στο «όνομα της ενότητας» απαίτησαν (και πέτυχαν) την διάλυση των παράνομων οργανώσεων του ΚΚΕ και την διάχυση τους εντός της ΕΔΑ στην δεκαετία του ’50.

Στο όνομα του «αντισεχταρισμού» διέσπασαν το ΚΚΕ το ’68, και έφτιαξαν ... «Κομμουνιστικό Κόμμα» (το «εσωτερικό)!, αυτοί που από το ’50 έκριναν ως περιττή την ύπαρξη Κ.Κ. Περιττό να πούμε πως έφτιαξαν σέχτα, που αργότερα διασπάστηκε και αυτή, με την ίδρυση της ΕΑΡ.

Στο «όνομα της ενότητας» πήγαν να διασπάσουν το ’91 το ΚΚΕ και έκαναν κόμμα τον ΣΥΝ. Τόσο ενωτικό και «αντισεχταριστικό» που έμεινε εκτός βουλής...

Στο «όνομα της ενότητας» έφτιαξαν τον ΣΥΡΙΖΑ που διασπάστηκε στα τριά (Κουβέλης και Αλαβάνος) σχεδόν με το καλημέρα.

Α, ξεχάσαμε εδώ να πούμε, πως και αυτοί που διασπάστηκαν, το έκαναν στο όνομα «της ενότητας» και του «αντισεχταρισμού».

Στο «όνομα της ενότητας» ο Αλαβάνος πρόσφερε συνεργασία στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και κόντεψε να την διασπάσει (δεν θυμάμαι εάν κάποιοι αποχώρησαν κιόλας...)

Και ξαφνικά όλοι αυτοί που κατηγορούσαν ως «σεχταριστές» και «διασπαστικούς» τους κομμουνιστές (και ενώ έχουν οι ίδιοι φτιάξει 500 διασπάσεις και 400 σέχτες ο καθένας) αποφάσισαν να διασπαστούν (από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενότητα με τον οποίο και καλούσαν) για λόγους ...αρχών! (ποιός τις έχασε θα μου πείτε...)

Και καλούν και τους κομμουνιστές να συνεργαστούν μαζί τους, στο (καλά μαντέψατε) «όνομα της ενότητας» και του «αντισεχταρισμού».

Ούτε το σάλιο για να τους φτύσεις δεν αξίζουν πλέον...
Y.Γ.
Πολύ γέλιο έχει να καταγγέλουν οι διασπαστές του ΣΥΝ και οι αποστάτες του ΠΑΣΟΚ, τους Λαφαζαναίους για ...διάσπαση!

Αυτοί πήγαν να διαλύσουν κοτζαμάν ΚΚΕ, ρε γατάκια του Τσίπρα, σε εσάς θα κωλόνανε;

2 σχόλια:

  1. Το κακο με αυτα τα ταξικα ναυαγια ειναι οτι παιρνουν κλειστα τις στροφες ....http://gekoudi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_39.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ητανε παντα βιαστικοι. Και το 1968 και το 1991. Παντως κατα την Γνωμη μου ο βασικος λογος που δεν τα καταφερανε ειναι η επιστροφη του Ζαχαριαδη και η Εποποιια του ΔΣΕ. Οτι πολεμησανε με λυσσα αφησε τετοιες παρακαταθηκες που τους ανοιξε τον Ταφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.