Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Όχι ΡΕ Λαφαζάνη, εμείς θυμόμαστε!

Ήταν τότε το 1991 …

Που δεν μας έφταναν οι ανατροπές στις σοσιαλιστικές χώρες, είχαμε (στο ΚΚΕ) να αντιμετωπίσουμε και μια εσωτερική πληγή – που ακόμα δεν έκλεισε.

Ήταν τότε, που ο μεσιές Λαφαζάνης, μαζί με τον Στρατούλη, τον Δραγασάκη, τον Ανδρουλάκη, την Δαμανάκη και ένα … σωρό … άλλα «παιδιά» πήραν την «μεγάλη απόφαση» να διαλύσουν το ΚΚΕ και να το διαχύσουν στις οργανώσεις του τότε Συνασπισμού, πιστεύοντας (ποιοι άραγε;) ότι έτσι θα τελειώσουν ΚΑΙ στην Ελλάδα οριστικά με το Κομμουνιστικό Κίνημα, όπως ήδη είχε γίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Όταν τελικά (τα γεγονότα αποτελούν πλέον Ιστορία) είδαν ότι αυτό δεν θα μπορούσαν να το κάνουν (κάτι ξέρουν κάτι κάναν οι Οικοδόμοι της Αθήνας, αλλά και πολλοί από μας στην Επαρχία), όόόλοι οι παραπάνω, εγκατέλειψαν το Κόμμα και τρέξαν να κρυφτούν στον Συνασπισμό – σημερινό ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, ο ίδιος ο Λαφαζάνης (και τα … άλλα «παιδιά»), κάνοντας τον … ξεχασιάρη, έχει το απύθμενο θράσος να απευθύνεται στο Κόμμα που προσπάθησε να διαλύσει, να εξαφανίσει.

Όμως να ξέρουν ένα πράγμα.
Δεν είμαστε όλοι … λωτοφάγοι, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !

Άσε που οι … κορώνες για νέα αντιμνημονιακή παρέμβαση ΔΕΝ πείθει κανέναν, γιατί και ο Λαφαζάνης και οι άλλοι, είναι απολύτως συνυπεύθυνοι για το 3ο και επαχθέστερο Μνημόνιο!
Μεσιέ Λαφαζάνη, συνένοχο στο «φόνο» το ΚΚΕ, δεν πρόκειται να το κάνετε!

► υ.γ. 1: Α, εκείνο το «ρε» στον τίτλο του άρθρου, είναι ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ!
► υ.γ. 2: Όχι ΡΕ Λαφαζάνη, το ΚΚΕ ΔΕΝ είναι αντιμνημονιακό κόμμα. Το ΚΚΕ είναι κόμμα ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ, κόμμα που θέλει την Ελλάδα ΕΞΩ από ΕΕ και ΝΑΤΟ, που θέλει Λαϊκή Εργατική Εξουσία που θα βάλει τέλος στην αστική εξουσία στη χώρα μας.
Γκέγκε;;;
Πηγή: Φάρος

12 σχόλια:

  1. Αν θυμομαστε λεει τα ζησαμε και με το παραπανω. Ανδρουλακης Δαμανακη Λαφαζανης Δραγασακης Αλαβανος Καρτερος Τριγαζης Καραγκουλες και βεβαια ο Φαρακος ετοιμοι απο καιρο για την Γενικη εφοδο διαλυσης οτι ειχε μεινει απο το ΚΚΕ μαζι με τον Κυρκο και την ΕΑΡ για να παρουνε στην συνεχεια την θεση του ΠΑΣΟΚ που νομιζανε οτι τελείωσε και απο την αλλη μερια τα αλλα Αστερια του Οπορτουνισμου Γραψας Χαγιος Δελαστικ Μπιτσακης Ρουσης Βαλαβανη Κοτζιας που θέλανε να γίνουνε το συμπληρωματικο Δεκανικι των Πρωτων. Ολα τους παιδια του Κολιγιάννη του 20ου Συνεδριου και της 6ης Ολομελειας. Που βρήκανε κενό χωρο και αναριχήθηκανε στο ΚΚΕ απο την Εγκληματικη διαλυση των Κ.Ο 1958 1974. Καταστροφικη ενεργεια που ειχε συνέπεια στις Ιδεολογικες Παρρεκλισεις απο το 1974 μέχρι το 1991 που τα γεγονοτα αυτα ητανε το τελείωμα αυτης της τραγωδιας.Δεν περιμενανε οτι θα ορθοποδησουμε για αυτο και παραμιλανε σημερα τα Λουλουδια. Τρομερη φωτογραφια με την τριαδα..................... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ιδεολογικές παρεκκλίσεις από το 1974 μέχρι το 1991";Σαν ποιες δλδ; Ποιος και πότε είπε πως το ΚΚΕ είχε ιδεολογικές παρεκκλίσεις την συγκεκριμένη περίοδο;Αν καλά θυμάμαι,οι μόνοι που μέχρι σήμερα το έχουν πει,είναι τα καλόπαιδα του Ναρ..

      Διαγραφή
    2. @ΟΠΛΑ:
      Δεν θυμάσαι καλά τότε...

      Διαγραφή
  2. Μείνετε εσείς προσκολλημένοι ακόμα στον πατερούλη και εντός ολίγου δεν θα υπάρχετε ούτως ή άλλως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος23 Αυγούστου 2015 - 12:04 μ.μ.:
      Μέχρι τότε θα περιμένεις άλλα 100 χρόνια τουλάχιστον... :)

      Διαγραφή
    2. Αφου σε λιγο δεν θα υπάρχουμε δεν υπαρχει προβλημα πρεπει να χαιρεσαι και οχι να εκτιθεσαι χοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Τι σας έχει κάνει αυτός ο μουστάκιας, 60κάτι χρόνια νεκρός κι ακόμα πονάτε...

      Διαγραφή
    4. Ακομα πονανε δεν θα πει τιποτα. Ητανε και ο Ζαχαριαδης εδω που τους εκανε τα ιδια και ειναι ο πονος Αβασταχτος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. συμφωνω απλυτα, ημουν απο κεινους που στην επαρχια αντιμετωπισα τα λαφαζανια με ιδιαιτερη ενταση, ως και ξυλο παιξαμε οταν προσπαθουσαν να μας κλεψουν εξπλισμο, γραφεια κλπ, αχρειοι λεχριτες που τωρα τεινουν και "χερι συνεργασιας"...ουστ

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το σύστημα έκτισε ακόμα ένα ανάχωμα για να σταματήσει το εργατικό κίνημα. το ΛΑ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - Όσο το ΚΚΕ δεν εγκαταλείπει την σκληρή στάση τόσο θα χάνει, μου έλεγε χτες βράδυ κάποιος της "ανανεωτικής" αριστεράς, φιλοσυριζαίος, κρυπτοτροτσκιστής και φανερά αντισταλινικός!
    - Ενώ με τον ευλύγιστο και ευπροσάρμοστο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισες κάτι?
    - Όχι, αλλά είναι καλύτερος από τους άλλους!...
    Εδώ παραιτήθηκα! Γιατί δεν είναι μόνο το επιχείρημα "έχω την εντύπωση" που μάχεται την λογική επιχειρηματολογία, είναι κι εκείνο το κριτήριο της αισθητικής (κάτι ξέρανε οι λαοπλάνοι όταν φορούσαν ζιβάγκο ή αφαιρούσαν τις γραβάτες) και εκείνο το άλλο "το ένστικτό μου μου λέει" που τσακίζει τα νεύρα όσο νηφάλιος και υπομονετικός και αν είσαι!

    Κώστας Κούρτης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν. υπαρχει ολιγον. καπιταλισμος η με το. κεφαλαιο. η με τους εργατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.