Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Με τέτοια ριζοσπαστική αριστερά, τι να τους κάνεις τους φασίστες;

Μεταξύ των αναβιωτών της Unidad Popular είναι -διαπίστωσα σήμερα- και ο άξιος μέχρι χτες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και άξιος μέχρι προχτές εργατοπατέρας της ΠΑΣΚΕ Γιάννης Σταθάς. Τον είδα σε μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ: πέρα από τον ασυνάρτητο λόγο, ένα μίγμα χρυσαυγίτη και Φαήλου Κρανιδιώτη, άκουσα με έκπληξη και την άκρως ριζοσπαστική του ανησυχία ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδιά με κίνδυνο να αφανιστούμε ως έθνος. Οπότε τον έψαξα λίγο παραπάνω και θυμήθηκα:
Έφη Α.
Από σχόλιο στο Lenin reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.