Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Συλλεκτικά τουΐτς στελεχών της κυβέρνησης


Πηγή: Red attack

5 σχόλια:

 1. Οι εκφράσεις "ψεύτες", "αρχιψεύταροι", "πολιτικοί απατεώνες", μοιάζουν πλέον τόσοι φτωχές ...

  Που να βρεις αυτές που πραγματικά τους αξίζουν ... !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @faros:
   Δυστυχώς οι λέξεις που τους αξίζουν εμπίπτουν στους νόμους περί "εξύβρησης"

   Διαγραφή
 2. Στο πρώτο θέμα σήμερα, συριζαια βουλευτίνα αποκαλύπτει την απάτη τους:
  «Όταν τον ρώτησα» γράφει η κυρία Αναγνωστοπούλου, «για ποιο λόγο τότε δεν θα υπερψηφίσει την εξουσιοδότηση για συμφωνία, η απάντηση μου φάνηκε απολύτως κυνική: "γιατί κάποιοι πρέπει να υπερψηφίσουν και κάποιοι να καταψηφίσουν" (επομένως κάποιοι πρέπει να το παίξουν "αριστεροί" σε βάρος αυτών που θα δαχτυλοδειχτούν ως "δεξιοί")».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καταμερισμός ρόλων και μετά "διάσπαση" εργαστηρίου, ελεγχόμενη.

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.