Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Μητρόπουλος: "πρόγραμμα συγκεκριμένο δεν είχαμε, σχέδιο δεν είχαμε..."

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος
«Την ανέμενα μεγαλύτερη και μαζικότερη τη διαρροή, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος. Σχετικά με τους δυο υπουργούς που διαφοροποιήθηκαν στην ψηφοφορία, ο Αλέξης Μητρόπουλος σημείωσε ότι «ο κ. Λαφαζάνης και ο κ. Στρατούλης αποτελούν τους βασικότερους εκφραστές του δευτέρου κυρίαρχου ιδεολογικού και οργανωτικού ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το κυρίαρχο ρεύμα, δεν είναι έτσι, δεν το τελειώνεις, δεν το διαγράφεις.»

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε «με αλληλουχία ευθυνών, καταλήξαμε σε ένα κακό αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης. Εάν μπορούσε να επιτευχθεί κάτι καλύτερο, έχει να κάνει με την βαθειά γνώση αν υπήρχε σχέδιο, πόσο το είχαμε επεξεργαστεί, πόσο ξέραμε τις προθέσεις των δανειστών. Εγώ και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, είπα και ότι και πρόγραμμα συγκεκριμένο δεν είχαμε, και επεξεργασία δεν είχαμε και σχέδιο δεν εκτυλίξαμε και φάσεις ίσως χάσαμε και τις προθέσεις των δανειστών ίσως δεν είχαμε αντιληφθεί βαθειά.»
Για τον κ. Βαρουφάκη και την επιλογή του να ταξιδέψει στην Αίγινα αντί να παραβρεθεί στην συνεδρίαση της Βουλής ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε: «Δεν έπρεπε να το κάνει. Και αισθητικά δε μου άρεσε. Έπρεπε να έρθει να εκφράσει την άποψη του.»
Πηγή: Ενικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.