Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σε συκοφαντίες κατά του ΚΚΕ κατέφυγε η Κωνσταντοπούλου (VIDEO)

Σε επίθεση με συκοφαντίες και υπονοούμενα σε βάρος του ΚΚΕ κατέφυγε σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής η πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε μια προσπάθεια να κρύψει ότι η συγκυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακολουθεί την ίδια αντιλαϊκή πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

Το όλο θέμα προέκυψε στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής και για το πότε θα κληθεί να προσέλθει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Στην τοποθέτησή του ο Νίκος Καραθανασόπουλος υπογράμμισε ότι η ουσία είναι πως η κυβέρνηση συμφωνεί και υλοποιεί το περιεχόμενο της έκθεσης της ΤτΕ, ανεξάρτητα από παραλλαγές και αστερίσκους και τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν έχει αντίρρηση αν κληθεί ο Γ. Στουρνάρας στην Επιτροπή ΔΕΚΟ ή στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ωστόσο ανάφερε πως δεν πρέπει να προσωποποιείται να αντιπαράθεση για μια τυπολογία δίχως να αποκλείσει το ενδεχόμενο της πολιτικής σκοπιμότητας για το πότε γνωστοποίησε ο Γ. Σουρνάρας το περιεχόμενο της έκθεσής του.



Ανέφερε ακόμα πως πολιτική σκοπιμότητα είχε ενδεχόμενα και η καρικατούρα της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος που εσπευσμένα έβαλε ένα πόρισμα που δεν αντέχει ούτε καν σε σοβαρή κριτική, όταν η κυβέρνηση δηλώνει ότι θα εξυπηρετεί το δημόσιο χρέος στο διηνεκές και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αναδιάρθρωσή του για να το πληρώνει και ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο μνημόνιο-λαιμητόμο για το λαό προκειμένου να εξυπηρετηθεί το δημόσιο χρέος και οι ανάγκες του συστήματος.

Προφανώς, οι αναφορές αυτές ενόχλησαν την πρόεδρο της Βουλής, η οποία με απαράδεκτο και ανήθικο τρόπο προσπάθησε να εμφανίσει τους βουλευτές του ΚΚΕ με διαφορετικές θέσεις! Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα είπε ότι «η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε το προκαταρκτικό πόρισμα, της "Επιτροπής, αλήθειας δημόσιου χρέους", να συζητηθεί στην Ολομέλεια και ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος ο κ. Παφίλης και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κ. Λαμπρούλης, δεν διατύπωσαν, αυτές τις απόψεις, τις οποίες σήμερα, τις διατυπώνετε», αποκρύβοντας ότι δύο βουλευτές του Κόμματος στη Διάσκεψη καταψήφισαν να συζητηθεί το προκαταρκτικό πόρισμα στην Ολομέλεια.

«Λέτε ψέματα, είστε μια κοινή συκοφάντρια» της απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Παρέμβαση του Θ. Παφίλη στη Διάσκεψη των Προέδρων


Ανήθικη χαρακτήρισε τη στάση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, που πραγματοποιήθηκε αργότερα.

Τόνισε ότι δεν μπορεί με ψέματα να λέει ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ των βουλευτών του ΚΚΕ και ζήτησε από την πρόεδρο της Βουλής να ανακαλέσει τα ψέματα που είπε στην Επιτροπή. Ο Θανάσης Παφίλης ανέφερε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι θα μείνει τελικά μαζί με τον Παναγιώταρο και σημείωσε ότι όλα αυτά τα κάνουν για να κρύψουν αυτά που έκαναν και κάνουν, δηλαδή την υποταγή, να κρύψουν την ουσία πίσω από δευτερεύοντα ζητήματα.
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.