Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Κόβει τις συντάξεις σε ανάπηρους, βετεράνους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και θύματα του Τσερνομπίλ το Κίεβο

Τώρα και στο ...Κίεβο!
Σε στάση πληρωμών των συντάξεων κοινωνικής πρόνοιας προχωρά από σήμερα, 1η Ιουνίου, το Κίεβο, καθώς τίθεται σε ισχύ το πρόγραμμα περικοπών για την οικονομική σταθερότητα που ψηφίστηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2014. Θύματα των περικοπών είναι οι βετεράνοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τα άτομα με αναπηρία και τα θύματα του Τσερνομπίλ.

Σύμφωνα με τους επικριτές της αντιπολίτευσης, το πρόγραμμα προχωρά σε οριζόντιες περικοπές, χωρίς να προσδιορίζει τους μηχανισμούς παροχής στοχευμένης βοήθειας σε κοινωνικές ομάδες με χαμηλό εισόδημα. Αντίθετα επηρεάζει αρνητικά όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους κοινωνικής πρόνοιας. Τα κοινοβουλευτικά μέλη της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας θεωρούν πως θα πρέπει να ανοίξει έρευνα από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα εναντίον του Πρωθυπουργού Αρσένι Γιατσενιουκ, ο οποίος προώθησε προσωπικά τον συγκεκριμένο νόμο. 
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία
*Εναλλακτικός τίτλος:
"-Ευρώπη, ε; /
-Νά!"

1 σχόλιο:

  1. Την ίδια στιγμή με τα παραπάνω, κάποιες δημοσκοπήσεις στην Ουκρανία εμφανίζουν μερικά μάλλον αναπάντεχα αποτελέσματα:
    https://solidarityantifascistukraine.wordpress.com/2015/06/01/%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.