Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται καθαρά οι διαφορές της κυβέρνησης και των "θεσμών". Τόσο φιλολαϊκή και τόσο αριστερή πρόταση αντίστασης. Μιλάμε για διαφορές στις λεπτομέρειες. Στο 80% των μέτρων έχουν συμφωνήσει.
Με πράσινο οι ομοιότητες, με κόκκινο οι διαφορές
Πηγή: Κόκκινος Άνεμος

3 σχόλια:

 1. fadom ειναι εγκυρη 101% η φωτο;

  δημ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @δημ:
   Όσο μπορεί να είναι την στιγμή που η συγκυβέρνηση δεν έχει δώσει στηυν δημοσιότητα τα επίσημα μεταφρασμένα κείμενα των δύο προτάσεων.
   Την αναδημοσιεύω με επιφυλάξεις, αλλά μάλλον επιβεβαιώνεται:
   http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8500137

   Διαγραφή
 2. Η πρόταση των δανειστών στα ελληνικά:
  http://go.naft.gr/P3dXQ3

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.