Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΛ.ΑΣ.: Ψάχνουν παππά να ...τους διαβάζει! (δεν είναι τρολιά)

Τελικά όχι!

Τα προβλήματα της αστυνομίας δεν ήταν αυτά που νομίζαμε.

Δεν ήταν οι ναζιστικοί θύλακες, δεν ήταν τα χουντικά «σταγονίδια» του Σημίτη, δεν ήταν οι συμμορίες διακίνησης όπλων, ναρκωτικών και «λευκής σαρκός» στις τάξεις της. Το πρόβλημα κατά την ηγεσία του Υπουργείου Προ-Πο, ήταν μάλλον ο σατανάς και το ...κακό το μάτι (αφού ως γνωστό η εκπαίδευση στις αστυνομικές σχολές διαπλάθει ενάρετους χαρακτήρες και προάγει τα δημοκρατικά φρονήματα).

Έτσι με μία αστραπιαία κίνηση η «αριστερή» κυβερνησάρα μας αποφάσισε να λύσει τα χρόνια και ακανθώδη προβλήματα των σωμάτων καταστολής με την πρόσληψη ενός Παπα-μπάτσου που θα φροντίζει για τις θρησκευτικές ανάγκες των ανδρών (και γυναικών) της ΕΛ.ΑΣ.!

Έτσι όχι μόνον εκσυγχρονίζεται η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και αφού «αμαρτία ξομολογημένη-αμαρτία δεν είναι» θα απαλλαχτεί και από το βάρος της διεξαγωγής των χρονοβόρων και γραφειοκρατικών ΕΔΕ, που ενώ συνήθως δεν καταλήγουν πουθενά, σπαταλάνε άσκοπα τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους της πρώην χωροφυλακής, που όλοι οι έλληνες αγαπήσαμε.

Και όχι μόνο. Τώρα μετά από κάθε έφοδο των ΜΑΤ, ο αρμόδιος ιερέας θα βρίσκεται επί τόπου «δια παν ενδεχόμενο».
Ο κίνδυνος να σε στείλουν «αδιάβαστο» (τουλάχιστον) τα καμάρια της ΕΛ.ΑΣ., συστέλλεται έτσι σε βαθμό εξαφανίσεως αγαπητέ μου συμπολίτη.

Λίγο το έχουμε;
Υ.Γ.
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ πως οι υποψήφιοι «για να μπορούν να προσληφθούν πρέπει να είναι μικρότεροι των 40 ετών, να έχουν πτυχίο Θεολογικής Σχολής, να κατέχουν χειροτονητήριο της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησιάς του Χριστού».

Να κάνω την αφελή ερώτηση του από πότε ακριβώς οι μουσουλμάνοι και καθολικοί συμπολίτες μας απαγορεύεται να προσληφθούν στην ΕΛΑΣ, ή τουλάχιστον από πότε ακριβώς οι θρησκευτικές διακρίσεις σε βάρος τους θεωρούνται δεδομένες όταν δουλεύουν για το κράτος;

-Και ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους; Και η ανεξιθρησκεία κύριε; 
...που θα ρώταγε και το γνωστό παιδάκι από την διαφήμιση της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.