Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Παραίτηση Ανωμερίτη με "φόντο" την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ!

Την αποχώρησή του μετά από μακρά θητεία στη θέση του Προέδρου και Δ/νοντος Συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς γνωστοποίησε σήμερα ο κος. Γιώργος Ανωμερίτης.

Η παραίτηση του, η οποία για πολλούς δεν προκάλεσε έκπληξη λόγω του "καυτού" θέματος της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, θα γίνει μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.

Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας, Θεόδωρο Δρίτσα ενώ θα έχει επίσης συνάντηση συνεργασίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου και με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα, για τα θέματα διαδοχής της παρούσας διοίκησης, καθώς και για τα θέματα ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΟΛΠ τονίζει ότι "αντιλαμβάνομαι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και τις προσπάθειες διαχείρισης της κρίσης από την Κυβέρνηση. Οι θέσεις μου όμως για τη λιμενική βιομηχανία και τον ΟΛΠ Α.Ε. είναι αμετάβλητες, αφού μόνο αυτές διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον, τους εργαζόμενους στα λιμάνια και οδηγούν σε δρόμους ανάπτυξης τον τόπο.

Εάν παρόλα αυτά η Κυβέρνηση εμμένει στην πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ Α.Ε. σε ιδιώτες, αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα παρακαλούσα να ενημερώσετε το μέτοχο της πλειοψηφίας, ότι δεν προτίθεμαι να παραμείνω στις θέσεις που σήμερα κατέχω. Είναι αυτονόητο ότι μέχρι την κατά το Καταστατικό του ΟΛΠ Α.Ε. εφαρμογή των διατάξεων για τον ορισμό Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου θα παραμείνω στη θέση μου".


Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του κου. Ανωμερίτη προς τον κο. Δρίτσα:
 Επιστολή Παραίτησης 
Πηγή: eRED 
Αυτά είναι! Τόσο "αριστερή" κυβέρνηση, που ούτε ο Ανωμερίτης δεν καταδέχεται να την υπηρετήσει...
Πόση ξεφτίλα πια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.