Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ούπς! Μπλοκάρει τον ανεφοδιασμό της ISAF (διεθνής δύναμη Αφγανιστάν) η Ρωσία

Ρωσία: Στοπ στην διέλευση όπλων προς το Αφγανιστάν


Η Ρωσία σταματάει τη διέλευση προς το Αφγανιστάν στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων, σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Όπως σημειώνεται στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη των νομικών πληροφοριών, η απόφαση ελήφθη σε σχέση με τη λήξη των διατάξεων του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 1386.

Στο υπουργείο Εξωτερικών δόθηκε η εντολή «να ενημερώσει τις ξένες κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς για την κατάργηση της χερσαίας και συνδυασμένης (σιδηροδρομικές, οδικές και αεροπορικές μεταφορές) διαμετακόμισης μέσω του εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, των όπλων, στρατιωτικού εξοπλισμού και στρατιωτικής περιουσίας, προς τη Διεθνή Δύναμη Αρωγής για την Ασφάλεια στην Ισλαμική Δημοκρατία του Αφγανιστάν και προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία
 Οπότε η μόνη χερσαία οδός ανεφοδιασμού που μένει για τους ΝΑΤΟϊκούς, είναι πλέον το Πακιστάν, και πέραν τούτου ουδέν.
Με τις υγείες σας...

3 σχόλια:

  1. Χοντραίνει πολύ το παιχνίδι ή μου φαίνεται;

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κώστας:
      -Δεν θα χόντραινε (κι'άλλο)κάποια στιγμή;

      Διαγραφή
    2. Ε δεν έχεις και άδικο.
      Τα διαβάζουμε και τα μαθαίνουμε κάθε μέρα για το πώς όλα αυτά είναι νομοτέλειες στον καπιταλισμό, αλλά όταν τα βλέπεις και μπροστά σου είναι αλλιώς το πράγμα...

      Κώστας

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.