Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Νικητήριο πανό από τους Ρώσους κοσμοναύτες για την 9η Μαΐου

Ένα αντίγραφο του σοβιετικού πανό της νίκης αναμένεται να ξεδιπλώσουν στις 9 Μαΐου στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό οι Ρώσοι κοσμοναύτες προκειμένου να γιορτάσουν την Ημέρα της Νίκης.

«Θα δώσουμε την ιστορία μας στις μελλοντικές γενιές», δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Εκπαίδευσης, κοσμοναύτης Γιούρι Λοντσακοφ. Το πανό παραδόθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) στα τέλη Μαρτίου από το επανδρωμένο διαστημόπλοιο Soyuz TMA-16M.

Μαζί με τη σημαία παραδόθηκε στους κοσμοναύτες μια μικρή σημαία της Ρωσίας, η οποία θα σφραγιστεί με τη σφραγίδα του ISS στις 9 Μαΐου και στη συνέχεια θα επιστρέψει πίσω στη Γη.

Ο ISS φιλοξενεί σήμερα τρεις Ρώσους κοσμοναύτες, δύο Αμερικανούς αστροναύτες και έναν Ευρωπαίο αστροναύτης από την Ιταλία.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.