Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ιστοσελίδα της ΚΝΕ αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών: 9may.gr

Μία καινούρια ιστοσελίδα αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών (9 Μάη 1945) εγκαινίασε σήμερα η ΚΝΕ. Η ιστοσελίδα είναι «ανεβασμένη» στη διεύθυνση www.9may.gr.

Στο site μπορεί κανείς να βρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο και τραγούδια ενώ φιλοξενούνται επίσης κείμενα και άρθρα από το «αφιέρωμα» του «Οδηγητή» στη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών. Επίσης στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται 3 φωτοαφιερώματα με τα εξής θέματα:
  • Ο Κόκκινος Στρατός προς τη νίκη
  • Τα εγκλήματα του καπιταλισμού
  • Η Ελλάδα στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Μέσα από το site, όπως και συνολικά από την παρέμβαση της ΚΝΕ αυτό το διάστημα, στόχος είναι να διαδοθεί στη νεολαία η αλήθεια για τη μεγάλη νίκη των λαών, για την καθοριστική συμβολή της ΕΣΣΔ στο τσάκισμα του φασισμού, για τους ηρωικούς αγώνες που έδωσε ο λαός μας για τη λευτεριά και μια καλύτερη ζωή με μπροστάρη το ΚΚΕ στη χώρα μας.
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.