Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Τίμησαν την γέννηση του Λένιν (και) στο Κίεβο

Κομμουνιστές και μέλη της Κομσομόλ στο Κίεβο γιόρτασαν την 145η επέτειο από τη γέννηση του ηγέτη του παγκόσμιου προλεταριάτου, Βλαντιμίρ Λένιν.

Οι συμμετέχοντες είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βεσσαραβίας στο Κίεβο, στο μέρος όπου υπήρχε ένα μνημείο για τον αρχιτέκτονα της σημερινής Ουκρανίας, τον απελευθερωτή των λαών από τον καπιταλισμό, τον Λένιν. 


Σε αυτή την ιδιαίτερη τοποθεσία, νεο-ναζιστικές ομάδες υπό την αιγίδα της χούντας γκρέμισαν βάναυσα αυτό το σύμβολο της κληρονομιάς του λαού της Ουκρανίας
 Ένα μνημείο μιας ευημερούσας Ουκρανίας.
 
Αυτή η καταστροφή όμως δεν μπορεί να δια διαγράψει και την αλήθεια από το νου του Ουκρανικού λαού, ούτε την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τον μεγαλοφυή του ηγέτη.

Ούτε η μεσαιωνική νομοθεσία, οι περιορισμοί ή η καταστολή, μπορούν να αποτρέψουν τους ανθρώπους από το να σκέφτονται, να δημιουργούν, ή να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και τη δίκαιη κατανομή των καρπών της παραγωγής.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ο ΓΓ της "Λενινιστικής Κομσομόλ της Ουκρανίας" Μιχαήλ Κονόνοβιτς  δήλωσε:
"Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, σήμερα είναι τα γενέθλια του μεγάλου επαναστάτη που άλλαξε τον ρου της ιστορίας και τον κόσμο για πάντα! Από τότε ο κόσμος άλλαξε, έγινε δικαιότερος. Σήμερα όμως οι δυνάμεις του κακού έχουν καταλάβει την εξουσία στην ρημαγμένη μας Ουκρανία. 
Αυτοί προσπαθούν να καταστρέψουν ακόμα και τη μνήμη του Λένιν, βανδαλίζουν άγρια τα μνημεία του, προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία, αλλά μάταια. 
'Οπως ένα ρυάκι ρέει από μακριά για να γίνει ένα ισχυρό ποτάμι, η χούντα και ο νεο-φασισμός, θα σαρωθούν. 
Ο σκοπός μας είναι η πάλη!
Ο σκοπός μας είναι η εκπαίδευση!  
Ο σκοπός μας είναι ο κομμουνισμός! "
Άνθρωποι με δάκρυα στα μάτια τους και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για την Ουκρανία στις καρδιές τους, εναπόθεσαν λουλούδια στο βάθρο, μιλώντας με ζεστά λόγια ευγνωμοσύνης για την ιδιοφυΐα της ανθρωπότητας, Β.Ι.Λένιν.

Το γραφείο τύπου της ΚΕ του Κ.Κ. Ουκρανίας
Πηγή:Red Star Over Donbass*
*Η μετάφραση δική μας από τα αγγλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.