Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Στην Ουκρανία Αμερικανοί στρατιώτες

Αμερικάνοι στρατιωτικοί εκπαιδευτές έχουν φθάσει στην Ουκρανία για την επιχείρηση «Ατρόμητος Φύλακας», μια προσπάθεια για την εκπαίδευση των δυνάμεων της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας, είπε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία, Τζοφρι Πιατ την Παρασκευή.

«Τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα της 173ης ταξιαρχίας φτάνουν στην Ουκρανία για τον Ατρόμητο Φύλακα» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Πιατ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των στρατευμάτων.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Αβακοφ νωρίτερα έγραψε στο Facebook ότι 290 αλεξιπτωτιστές των ΗΠΑ προγραμματίζεται να προσγειωθούν στις 20 Απριλίου στην περιοχή Λβιβ στη δυτική Ουκρανία στο εκπαιδευτικό κέντρο Γιαβοροφ.

Η 173η ταξιαρχία και οι ένοπλες μονάδες της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας θα πραγματοποιήσουν κοινές ασκήσεις εκπαίδευσης στο πλαίσιο της συμφωνίας με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, είπε ο Αβακοφ.

Η συμφωνία για την εκπαιδευτική αποστολή επετεύχθη από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας. Περίπου 900 μέλη της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας θα συμμετάσχουν στις ασκήσεις. 
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.