Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Υπέρ ΣΥΡΙΖΑ και εναντίον Σαμαρά ο Μπαλτάκος!

Ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στον Αντώνη Σαμαρά ασκεί έντονη κριτική για την αντιπολιτευτική του στάση στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σκληρή κριτική και μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο ασκεί ο Τάκης Μπαλτάκος στον πρόεδρο της Νεάς Δημοκρατίας, με άρθρο του στην εφημερίδα RealNews υπό τον τίτλο «Αγαπητέ Αντώνη».

Ο Ναπολέων και το «Βατερλώ»

«Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμάχεται τους Γερμανούς, πρέπει να είσαι με το μέρος της χώρας σου. Αποφασιστικά. Δεν ειρωνεύεσαι, δεν προκαλείς, δεν σαρκάζεις, δεν χλευάζεις, δεν κομπορρημονείς, δεν ναρκισσεύεσαι, δεν επιχαίρεις για την αποτυχία, δεν λυπάσαι για την επιτυχία». γράφει ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Για την ήττα των εκλογών σχολιάζει: «Θα είχε νόημα για τον Ναπολέοντα να υπερασπισθεί τις επιλογές του στο Βατερλώ;»

Ο κ. Μπαλτάκος προειδοποιεί ότι «η ΝΔ θα αποκτήσει θεσπισμένες και εσωκομματικά αποδεκτές τάσεις, είτε θα οδηγηθεί σε διάσπαση» και κατηγορεί το κόμμα για μονοδιάστατη πολιτική: «Οι πολυτελείς απόψεις για "ευρωπαϊκό τόξο και "φιλοευρωπαϊκές κομματικές δυνάμεις" ακούγονται ευχάριστα στα αυτιά των αμέριμνων περιπατητών της Γλυφάδας, του Κολωνακίου και της Εκάλης, στην πράξη όμως λειτουργούν σαν υποστύλωμα της Ακροδεξιάς και του ΣΥΡΙΖΑ. Για τον επιούσιο παλεύει καθημερινά ο κόσμος. Ποια Ευρώπη;»

Πηγή: the TOC

"...οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Ουζουνίδης, Ραχήλ Μακρή
και Παύλος Χαϊκάλης έδωσαν συγχαρητήρια στον
Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει
κλαίγοντας την ομιλία του. «Μπράβο, ψηλά το κεφάλι!»
Σε όσους τα παραπάνω μοιάζουν περίεργα, να υπερασπίζεται δηλαδή την "αριστερή κυβέρνηση" ένας καραμπινάτος ακροδεξιός και με διαπιστωμένες σχέσεις ακόμη και με την εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χ.Α., εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε πως ο υιός Μπλατάκος είναι βαφτιστήρι του συγκυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμένου,* του οποίου το κόμμα ουδέποτε έκρυψε τις στενές του σχέσεις με την ναζιστική οργάνωση**...
________
* "...ο ∆ηµήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, υιός του διευθυντή τότε του νοµικού γραφείου του προέδρου της Ν.∆. Τάκη Μπαλτάκου (παλαιότερα νοµικού συµβούλου των ΕΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και βαφτιστικός του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., Πάνου Καµµένου,..."

**Βλέπε και: 

1 σχόλιο:

  1. Τελικα το καταλαβα. Αυτη η Αρησταιρα ειναι πολυ μεγαλη. Χωραει μεσα τα παντα. Ευτυχως εδω και 24 χρονια χωρις τους Κομμουνιστες. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.