Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Γκρέμισαν τον τάφο του Μπαντέρα στο Μόναχο

Τον τάφο του Στεπάν Μπαντέρα, κατέστρεψαν στο Μόναχο ανώνυμοι εισβολείς.

Τα μνημεία που έχουν ήδη ανεγερθεί στην Ουκρανία για αυτόν και τους συνεργάτες του, του UPA, σαν εκδίκηση για αυτά του Λένιν, τώρα επεκτάθηκαν και στο εξωτερικό.

Το αξιοπερίεργο είναι πως οι "Ουκρανιστές" ηλίθιοι δεν κίνησαν τις διαδικασίες για την επαναταφή του στο Κίεβο ή το Λβοβ.
Μια προφανής παράληψη.

Η γερμανική αστυνομία ερευνά για τους άγνωστους δράστες, ενώ το υπουργείο εξωτερικών της Ουκρανικής χούντας διαμαρτυρήθηκε ήδη, απαιτώντας έρευνα.

Πηγή: Colonel Cassad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.