Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γης Μαδιάμ! -Αστέρας Εξαρχείων ευχαριστεί Μαρινάκη!

Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως την διαβάσαμε στο "κουτί της Πανδώρας":

Τα ύστερα του κόσμου: Ευχαριστήρια επιστολή του Αστέρα Εξαρχείων στον…Μαρινάκη (δείτε έγγραφο)


«Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ από τον ιστορικό ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ στην ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και τον Μεγάλο Φίλο του τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Για μια ακόμη φορά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος του ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του ΑΣΤΕΡΑ. Κάλυψε ανάγκες άμεσες του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ενδυματικό υλικό, μπάλες, κλπ.

Χρόνια τώρα ο Ευάγγελος Μαρινάκης στέκεται δίπλα στον Αστέρα και στις ανάγκες του, ιδιαίτερα στα Τμήματα Καλαθοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου και Ακαδημιών και τα Γυναικεία Τμήματα του Συλλόγου μας όταν αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία για χρόνια. Τα «Παραπολιτικά» και το «Μετρό» κοσμούσαν τη φανέλα του Συλλόγου μας.

http://www.teezy.eu/greece/shop/kanabeach/3119
Φίλτατε κύριε Πρόεδρε, ο Σύλλογος μας, η Δ.Ε., οι αθλητές και ο κόσμος των Εξαρχείων σε θεωρούμε Φίλο της πολύπαθης γειτονιάς μας και του ιστορικού μας Συλλόγου και σε ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Ιωάννη Βρέτζο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Κατερίνα Μυλωνά, για το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή σας»
 ***

Άμεση  ήταν η απάντηση στην ανακοίνωση της διοίκησης, των οπαδών και των παικτών του Αστέρα Εξαρχείων, που σε μια λιτή ανάρτηση με τίτλο "Ευχαριστούμε ...δεν θα πάρουμε", στο σάιτ τους, ανέβασαν απλά την παρακάτω φωτογραφία:

11 σχόλια:

  1. Πως γίνεται τα «Παραπολιτικά» να κοσμούν κάτι?????? Ο,τιδήποτε και αν είναι αυτό?????

    Κάποιος σκατόγαβρος τρολάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @σαπόρ τουτούρκι:
      Μάλλον ο Μαζαράκης μας τρολάρει όλους....

      Διαγραφή
    2. Δεν είχα ιδέα ποιος είναι. Έψαξα για το όνομά του, λέει δούλευε στο κόκκινο (ράδιο) και πήγε στα παραπολιτικά (ράδιο). Πληρώνει καλά ο χοντρός.

      Τέλος πάντων. Είναι αυτός;
      https://www.youtube.com/watch?v=QVqmKRPRc3A

      Διαγραφή
    3. Α, μάλιστα. Ένας εθνικιστής του πέους, πρώην υπάλληλος σε "αριστερό" ράδιο, γλείφτης και υπάλληλος ενός εφοπλιστή (ο οποίος εφοπλιστής έχει για κομματικό και οπαδικό στρατό φασίστες και ανταλλάζει ψήφους με τον ΣΥΡΙΖΑ), του γράφει ραβασάκια από ένα πόστο που φαντάζει πιο εξαρχειώτικο - αριστερό - αναρχοαυτόνομο - λεμετώρα.

      Τότε να μη με εκπλήσσει αν είναι αυτός. Ένας σάλιας εθνικιστής υπαλληλάκος.

      Διαγραφή
    4. Το κείμενο συνυπογράφει και ο Γραμματέας του συλλόγου, που εάν δεν με απατάει η μνήμη (και οι πληροφορίες μου -οπότε το γράφω με επιφύλλαξη), πρέπει να ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με παράταξη της ΝΔ στις τοπικές εκλογές του '10.

      Διαγραφή
  2. Το ΄'ανοιγμα" του Μαρινάκη στον Αστέρα είναι πάντως αρκετά παλιότερο.
    Εδώ ένα ρεπορτάζ του 2011, που τότε είχε περάσει στα "ψιλά":

    http://www.redplanet.gr/podosfairo/oi-matwmenes-faneles-kai-o-asteras-eksarxeiwn.812734.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα ποστ πέρσι έβαλα τον Μαρινάκη, τον στρατό του και την αναρχική αισθητική του, το Μπακογιανναίϊκο (γνωστό για τις σχέσεις του με τον Μαρινάκη), την COSCO (με την οποία έχει σχέσεις το Μητσοτακαίϊκο - Μπακογιαναίϊκο) και πήρα απαντήσεις, από αυτές που σοβαρά μπλογκ σαν το δικό σου δε δημοσιεύουν. :P

      http://tro-mpa-xtiko.blogspot.com/2014/04/for-president.html


      Oπότε απάντησα - συνέχισα με αυτήν την τρολιά.

      http://tro-mpa-xtiko.blogspot.com/2014/04/antifa.html


      Δεν ήξερα όμως ότι ο Μαρινάκης είχε κινηθεί προς Εξάρχεια μεριά και πως είχε βρει ανοιχτές αγκαλιές. Μπορώ πλέον πιο απτά να συνδέω "τον χώρο" με τους οπαδούς και με μπίζνες εφοπλιστών και άλλων καπιταλιστών. Βέβαια, οι ειλικρινείς θυμούνται για παράδειγμα τα παόκια (άλλος στρατός αυτός) να προσκυνάνε τον Βενιζέλο για κάποιους Γούμενους και κάποιους Μπατατούδηδες, που δήθεν είχαν τα κονέ με Αθήνα για να τους πάνε ψηλά, αλλά όταν δεν πήγαινε καλά η δουλειά τα βάζανε με την Αθήνα ή τα σπάγανε κατά της Αθήνας και κατά του συστήματος κλπ.

      Διαγραφή
    2. Ξαναβλέπω το ποστ με τον Μαρινάκη.
      Πραγματικά, βάλε ένα κοκκινόμαυρο αφισάκι κάπου, τραμπούκισε και παίξε μπουνιές έξω από τα γήπεδα, φόρα και μια κουκούλα σε μια απεργία και περνιέσαι για αντισυστημικός. Και ας είσαι το πιο ξεπουλημένο τσιράκι καπιταλιστή.

      Διαγραφή
    3. @σαπόρ τουτούρκι:
      H δουλειά μάλλον δεν πάει τόσο μακρυά, για πολλούς λόγους.
      Ο Αστέρας παρά την ιστορία του, δεν είναι παρά ένα ακόμη μικρό ερασιτεχνικό σωματείο -μια ομάδα της γειτονιάς, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.
      Ούτε οι οπαδοί του θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν ιδιωτικός στρατός, ούτε καν του Μαζαράκη, του Μαρινάκη πολύ περισσότερο.
      Από όσο ήξερα τουλάχιστον τα πράγματα, κάτι τέτοιο θα ήταν εκτός φαντασίας καν.
      Το πολύ που μπορείς να τους προσάψεις είναι το ανεπίκαιρο του "ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε", όταν -σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντα- έχουν ήδη "πάρει" εδώ και χρόνια.

      Το ενδιαφέρον για μένα εδώ είναι το διπλό άνοιγμα του Μαρινάκη σε Χ.Α. και Εξάρχεια. Και ακόμη περισσότερο το χρονικό του σημείο στο 2011...

      Διαγραφή
  3. Αυτό μου είχε διαφύγει:

    "...Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας στα σαράντα χρόνια μπασκετικού βίου του Αστέρα: Interαμεrican, ΣΚAΪ-100,3, I. & Σ. Σκλαβενίτης, ΑΝΤ1, Plannet, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Metrο, Παραπολιτικά, Αδέσμευτος, Εκδόσεις Λιβάνη. Τους ευχαριστούμε και τους βεβαιώνουμε ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί. Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο!"
    http://www.onsports.gr/Onsports-TV/Podosfairo/item/332578-Asteras-Exarheion-Anesteile-ti-leitoyrgia-toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.