Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Αντιεξουσιαστικά συνεργεία καθαρισμού

Συνεργείο καθαρισμού επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα ΜΜΕ είδαν "αναρχικούς καταληψίες"

Από τη δράση του συνεργείου καθορισμού, που τα ΜΜΕ πέρασαν για "αναρχικούς":
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους, το συνεργείο καθαρισμού άφησε και λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα: "οι εισβολείς [!!!] άφησαν στην είσοδο 20 ευρώ για τα είδη που επρόκειτο να καταναλώσουν από το κυλικείο."
Κατόπιν τούτου, πολλά είναι τα νοικοκυριά που επικοινωνούν με την Κουμουνδούρου για να ζητήσουν να επισκεφθούν τα δικά τους σπίτια οι "αναρχικοί" που πήγαν στα γραφεία του, και να αφήσουν και κάτι, αφού τα καθαρίσουν. Κρίση ταυτότητας, στο μεταξύ, διέρχονται οι Ατενίστας, που βλέπουν τον νέο ανταγωνισμό στον καλλωπισμό χώρων να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση.
Επειδή όμως είναι και "αντιεξουσιαστές" οι άνθρωποι, άφησαν πίσω τους και το πολιτικό τους μήνυμα, πολιτισμένα και χωρίς προπάντων να λερώσουν τους τοίχους, κατά την πάγια άλλωστε τακτική των αντιεξουσιαστικών ομάδων που προβαίνουν σε καταλήψεις διαμαρτυρίας:

Και πολύ όμορφα στρογγυλά γράμματα παρακαλώ...
Και όταν μιλάμε για πάγια τακτική, δεν ειρωνευόμαστε καθόλου:
 Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις:
Αλλά αυτοί δεν ήταν κυβερνητικοί για να αξίζουν το ανάλογο "αντιεξουσιαστικό" τακτ βλέπεις, παλιοκομμούνια ήτανε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.