Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Η Ντόρα «ρίχνει το γάντι» στον Σαμαρά: Οσοι πρόεδροι της ΝΔ έχασαν, παραιτήθηκαν

Θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία έθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της κλειστής Κοινοβουλευτικής Ομάδας που αποτιμά το αποτέλεσμα των εκλογών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε πως «όσοι Πρόεδροι της ΝΔ, έχασαν σε εκλογική μάχη, παραιτήθηκαν», ανοίγοντας έτσι τον κύκλο αμφισβήτησης του προέδρου του κόμματος.

Η κυρία Μπακογιάννη, αντίπαλος του Αντ. Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, επέμεινε στην άποψη ότι θα πρέπει να δρομολογηθεί η διεξαγωγή εκτάκτου Συνεδρίου στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια επανεκκίνησης της Παράταξης.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν ακολούθησε το παράδειγμα των προκατόχων του, οι οποίοι μετά από μια ήττα στις εκλογές υπέβαλαν την παραίτησή τους από την ηγεσία του κόμματος, ανεξαρτήτως αν στη συνέχεια διεκδικούσαν ή όχι την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό τους, η Ντόρα Μπακογιάννη… εξήγησε στον Αντώνη Σαμαρά γιατί συνέβαινε αυτό.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, οι αρχηγοί που υπέβαλαν την παραίτησή τους, δεν ήταν απαραίτητα κακοί αρχηγοί ή πρωθυπουργοί. Το έκαναν ωστόσο για να μην εγκλωβίσουν τη Νέα Δημοκρατία στην προσπάθεια να δικαιωθούν οι ίδιοι πολιτικά, κάτι που αν το έκαναν θα είχε ολέθριες συνέπειες για την Παράταξη.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.