Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Ο φονιάς
Αναβλήθηκε για 2η φορά η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.

Η πολύκροτη δίκη αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, αφού υπήρχε κώλυμα από τους συνηγόρους υπεράσπισης Αλέξη Κούγια και Θύμιο Καραΐσκο.

Ωστόσο λίγο πριν τις 9:00΄ το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έγινε η μεταγωγή του ισοβίτη Επαμεινώνδα Κορκονέα από τις φυλακές Δομοκού στο ασυνομοκρατούμενο κτίριο του Εφετείου Λαμίας.

Εκεί ήταν και ο έτερος κατηγορούμενος Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους από το 2012., καθώς επίσης και άλλοι παράγοντες της δίκης.

Μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία η δίκη αναβλήθηκε και έτσι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας πήρε και πάλι το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες το απόγευμα μέχρι και τις 10:00΄ σήμερα το πρωί υπήρξε μια πρωτοφανής κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, αφού τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Το ίδιο έιχε γίνει και τον Απρίλιο, όπου πάλι είχε δοθεί αναβολή για άλλους λόγους.

Πηγή: Candia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.