Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αμοιβή 3 εκατ. για πληροφορίες της δολοφονίας Νεμτσόφ

Περίπου 3 εκατ. ρούβλια προσφέρει η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας σε όποιον μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μπόρις Νεμτσόφ, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Επιτροπής.

«Οι επιχειρησιακές ομάδες που διεξάγουν την στήριξη της ποινικής έρευνας (της δολοφονίας του Νεμτσόφ) είναι έτοιμες να πληρώσουν μια αμοιβή 3 εκατομμυρίων ρουβλίων για πληροφορίες που είναι πολύτιμες στην έρευνα», αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Έρευνας, η οποία δηλώνει ότι εγγυάται την ανωνυμία σε όσους δώσουν πληροφορίες.

Νωρίτερα σήμερα η Επιτροπή Έρευνας ανακοίνωσε ότι αναζητεί μάρτυρες της δολοφονίας και εξετάζει διαφορετικές θεωρίες για τα κίνητρα, όπως και την πιθανότητα εκτέλεσης ενός συμβολαίου θανάτου.

Την ίδια στιγμή μια αστυνομική πηγή είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο LifeNews ότι οι αρχές αναζητούν «έναν άνδρα ύψους 1,70-1,75, με κανονικό σωματότυπο και κοντά μαύρα μαλλιά. Φορούσε μπλε τζιν και ένα καφέ πουλόβερ».

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, δύο αυτόπτες μάρτυρες – κλειδιά έδωσαν την συγκεκριμένη περιγραφή του ανθρώπου που εκτέλεσε τον Μπόρις Νεμτσόφ.
Πηγή: Συγχρονη Ρωσία


Βλέπε ακόμη:

2 σχόλια:

  1. Οι δολοφόνοι του Νεμτσοφ ήξεραν πάρα πολύ καλά τις κινήσεις του. Ήξεραν πότε και που έτρωγε με την ΟΥΚΡΑΝΗ φιλη του, η οποία μάλιστα είχε ανεβάσει στο instagram φωτογραφίες από το συγκεκριμένο εστιατόριο, λίγο πριν τη δολοφονία. Ήξεραν επίσης ότι ακολουθούσε τη συγκεκριμένη διαδρομή.
    Το περίεργο (για επαγγελματίες δολοφόνους) είναι ότι δεν εκτέλεσαν και την ΟΥΚΡΑΝΗ φίλη του. Τέτοιοι τύποι δεν συνηθίζουν να αφήνουν ζωντανούς αυτόπτες μάρτυρες που θα μπορούσαν να τους αναγνωρίσουν. Εκτός κι να δεν φοβούνται τέτοιο ενδεχόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @συνωμοσιολόγος:
      Ένας επαγγελματίας δεν έχει κανέναν λόγο να σκοτώσει κάποιον που δεν τον γνωρίζει προσωπικά.
      Οι αυτόπτες δεν κοιτάνε τα πρόσωπα. Τα χέρια κοιτάνε, καθώς από αυτά προέρχεται ο κίνδυνος.
      Τόσα χρόνια μια σωστή περιγραφή αυτόπτη για την 17Ν δεν ύπηρξε ποτε...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.