Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

-Πλην Λακεδαιμονίων;*



Την, περισσότερο ή λιγότερο κριτική, στήριξη τους στην (συγ)κυβέρνηση ή και τον πρωθυπουργό προσωπικά, έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής οι: 
 


(Ο κατάλογος παραμένει ανοιχτός για προσθήκες αναγνωστών. Εμείς βάλαμε ότι είχαμε πρόχειρο και μπορούσαμε να τεκμηριώσουμε μέσω ηλεκτρονικής παραπομπής)

Την, περισσότερο ή λιγότερο κριτική, στήριξη τους στην (συγ)κυβέρνηση ή και τον πρωθυπουργό προσωπικά, ΔΕΝ έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής οι:

  • Δημήτρης Κουτσούμπας (ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ)
  • ΚΚΕ
  • Π.Α.ΜΕ. 
(ο κατάλογος -ελπίζουμε να- παραμένει επίσης ανοιχτός)


Δεν ξέρω γιατί μου περνάει από το μυαλό, αλλά τόσο μεγάλη «εθνική συναίνεση» μόνο σε προπολεμικές περιόδους συναντάει κανείς...
-Τι μας ετοιμάζουν άραγε;
__________
__________
[1]Βλέπε από το 2:00 του video
[2]Με δεδομένο πως ο διάλογος για το σκόπιμο ή μη, της στήριξης της συγκυβέρνησης στο indymedia εξακολουθεί να υφίσταται, δεν θα παραθέσουμε περισσότερες συζητήσεις επάνω στο ζήτημα και θα αφήσουμε μόνο το ενδεικτικό προεκλογικό λινκ.
[3]Ενδεικτικά μόνο, καθώς η πληθώρα του υλικού κυριολεκτικά ζαλίζει:

21 σχόλια:

  1. Απολυτα λογικο TRASH. Αφου ηρθε η ωρα της Αριστερας χοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Δεν είναι για γέλια φίλε μου.
      Για κλάματα είναι....

      Διαγραφή
  2. Οι Ολάντ-Βαλς έχουν κι έναν επιπλέον λόγο να σπεκουλάρουν με τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουν πολύ καλά ότι στη Γαλλία δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ για να τους απειλήσει. Οπως επίσης ξέρουν ότι ο Τσίπρας δε θα πάει να ζητήσει στήριξη από τον πολιτικά ασήμαντο Μελανσόν, αλλά θα διαβεί καμαρωτός την πύλη του Ελιζέ, κάτω από τα σηκωμένα σπαθιά του τιμητικού αγήματος της Φρουράς της Δημοκρατίας, για να ζητήσει στήριξη από τον Ολάντ. Τις ίδιες ακριβώς σκέψεις κάνει και ο Ρέντσι στην Ιταλία. Δεν αισθάνεται καμιά απειλή από τη «λίστα Τσίπρα» του 4%. Γι’ αυτό ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τον «αγαπητό φίλο Αλέξη», ενώ υπουργός του γράφει με νόημα πως «στην Ιταλία, ο Αλέξης Τσίπρας ονομάζεται Ματέο Ρέντσι».

    Τότε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκστασιάζεται με τις εκδηλώσεις αγάπης των ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών; Γιατί ο ίδιος ο Τσίπρας μνημονεύει συνεχώς αυτές τις εκδηλώσεις; Δεν πρόκειται για ικανοποίηση του επαρχιώτικου συνδρόμου κατωτερότητας που διακατέχει τους έλληνες αστούς πολιτικούς, ιδιαίτερα τους νέους, μολονότι παίζει κι αυτό ένα μικρό ρόλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει ερείσματα για να δικαιώσει το «η Ευρώπη αλλάζει». Εκοψε, βέβαια, την προεκλογική αλαζονεία των μπαλκονιών, σύμφωνα με την οποία η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το έναυσμα για την αλλαγή της Ευρώπης. Εκοψε και τις καταγγελίες της σοσιαλδημοκρατίας. Τώρα, η σοσιαλδημοκρατία είναι η μεγάλη σύμμαχος.

    Εδώ ο Τσίπρας έφτασε στο σημείο να γλείψει πατόκορφα τον Σουλτς, λέγοντάς του «είστε καλός φίλος της Ελλάδας και στενός δικός μου φίλος. Ημασταν κοντά κατά τη διάρκεια της εκστρατείας των ευρωεκλογών»! Μισός χρόνος πέρασε από τις ευρωεκλογές και θυμόμαστε όλοι πολύ καλά τον Τσίπρα, υποψήφιο του ΚΕΑ για την προεδρία της Κομισιόν, να περνάει γενεές δεκατέσσερις τον Σουλτς, που ήταν υποψήφιος του ΕΣΚ (σοσιαλδημοκράτες). Εντάξει, δεν είπαμε να τον βρίσει, όχι όμως και τέτοιο γλείψιμο, όταν μάλιστα ο Σουλτς δε διαφοροποιήθηκε σε τίποτα από τις δηλώσεις των στελεχών της γερμανικής συγκυβέρνησης και μια μέρα πριν πετάξει στην Αθήνα ζήτησε «τήρηση των συμφωνηθέντων».

    http://www.eksegersi.gr/issue/809/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/23214.%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TRASH. το ξερω συντροφε μου οτι ειναι για κλαματα. Αυτος ητανε και αυτος θα ειναι παντα ο οπορτουνισμος ολων των αποχρωσεων. Το πολυ καλο ειναι οτι τους αντιμετωπιζουμε σωστα τα τελευταια 24 χρονια. Σκεψου μονο κατι που ειναι εφιαλτης. Να ειχαμε πιασει 17% το 1981 και να μην ειχε βγει αυτοδυναμο το ΠΑΣΟΚ. Επιδιωκαμε δηλαδη απο μονοι μας να αυτοκτηνουμε. Εγω οποτε το σκεφτομαι γιατι το εχω ζησει 17 χρονων μου μοιαζει με εφιαλτη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μαριάννα είναι κόρη του Γιάννη Λάτση αν θυμάμαι σωστά.
    ozu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...Από κοντά και η εφημερίδα «Ακρόπολη», εκδότης - διευθυντής της οποίας είναι ο υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρης Σπίνος. Εγραφε στο χτεσινό της πρωτοσέλιδο:
    «Ολοι οι πατριώτες με μια φωνή», «Να πάνε και οι 6 πολιτικοί αρχηγοί (σ.σ: μαζί και ο Μιχαλολιάκος) μαζί με τον πρωθυπουργό και τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ενημερώσουν όλα τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια. Οποιος δεν ακολουθήσει θα είναι κατάπτυστος από όλους τους Ελληνες»..."

    Από το σημερινό ρίζο
    http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=7/2/2015&id=15575&pageNo=4

    Σεβέκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TRASH έχεις ξεχάσει τον μεγάλο αγωνιστή Αχιλλέα Μπέο... μεγάλη παράλειψη!!

    http://kokkiniepithesi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου είπε ότι ψήφισε αντιμνημονιακά, αλλά δεν τοποθετήθηκε ευθέως υπέρ Συριζα. Κρίμα γιατί θα κολλούσε στο όλο σκηνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Μπρεζνιεφικό απολίθωμα:
      Μα η Μιμή είναι πολύ πιο σοβαρή πολιτικά από όλους τους από πάνω! (χωρίς πλάκα)
      Σιγά μην ταυτίζονταν μαζί τους...

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδιά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ξεχάσατε, ο οποίος δήλωσε αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ: «μια κυβέρνηση της Αριστεράς που φροντίζει τις αγορές μ’ αρέσει πάρα πολύ και είμαι ενθουσιασμένος».
    Αχ Βαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Αχ Βαχ!:
      δώσε και ένα λινκάκι να συμπληρώσουμε την συλλογή....

      Διαγραφή
  9. Και ο ΓΑΠ στον χορό!
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/02/blog-post_47.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TRASH. Ειπαμε αυτη η αριστερα ειναι πολυ μεγαλη τα χωραει μεσα ολα Μεχρι και τον Βασιληα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζουν ανάμεσά μας... Bασιλοκομμουνιστές!

      graf

      Διαγραφή
    2. Βασιλοκομμουνιστες μαζι με την πατριωτικη αστικη ταξη Μιλαμε για αξεχαστα πραγματα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  11. trash, τη ρήση του Μπάμπη «μια κυβέρνηση της Αριστεράς που φροντίζει τις αγορές μ’ αρέσει πάρα πολύ και είμαι ενθουσιασμένος» μπορείς να την ακούσεις στο ακόλουθο link: http://www.skai.gr/tv/show/?showid=63905. Από εκεί θα πας στα προηγούμενα επεισόδια και θα επιλέξεις το επεισόδιο της 2/2/2015. Ο Μπάμπης μιλάει από το 34:30 και μετά και την ατάκα τη λέει μετά το 37:00.Αξίζει πάντως να ακούσεις όλη την πεντάλεπτη τοποθέτησή του για να δεις τον ενθουσιασμό του με το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο καινούργιος του έρωτας!!!
    Αχ Βαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ατελείωτη η λίστα...
    http://www.enikos.gr/politics/297717,Ta_sygxarhthria_toy_Adwni_ston_Tsipra.html
    Αχ Βαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζίγκερ μαζί με Τσίπρα ενάντια στην ...ολιγαρχία!
    http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/18/politiki-giannis-vardinogiannis-uper-suriza_n_6703348.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι βιομηχανικοί σύνδεσμοι της χώρας στο πλευρό της κυβέρνησης Τσίπρα
    http://redflyplanet.blogspot.com/2015/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ο Άνθιμος στηρίζει Τσίπρα & Βαρουφάκη.
    http://www.amen.gr/article20670
    Βοήθειά μας...
    Αχ Βαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.