Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Στηρίζει και ο Σαμαράς...

«Η ΝΔ στηρίζει την εθνική προσπάθεια για επωφελή συμφωνία. Σημειώνει ότι για πρώτη φορά ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα είναι προϋπόθεση της εθνικής κυριαρχίας και ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας, ξεχνώντας όμως ότι αυτό ήταν επίτευγμα της προηγούμενης κυβέρνησης που ο ίδιος πολέμησε συστηματικά».

Με αυτή την πρώτη αντίδραση σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Και κατέληξε:

«Η ΝΔ εκφράζει όμως τον βαθύ προβληματισμό της, για το εάν θα υπάρξει επιτυχής διαπραγμάτευση μετά τα όσα ακούστηκαν απόψε».

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του επί των οικονομικών θεμάτων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατευθύνθηκε αμέσως στο γραφείο του, στο ισόγειο της Βουλής, όπου τον περίμεναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης.

Δέκα λεπτά αργότερα, έφτασε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και μέλος του άτυπου πολιτικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
Πηγή: Crash
Στον αντίποδα:
 
Σε σχόλιο για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει:

«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση, σε όλους τους τόνους, δηλώνει σεβασμό στους κανόνες της ΕΕ και διαπραγματεύεται τους όρους αποπληρωμής ενός χρέους που δεν δημιούργησε ο λαός, είναι σίγουρο ότι η όποια συμφωνία με τους εταίρους δεν θα οδηγήσει σε ανακούφιση του λαού, πολύ δε περισσότερο σε ανάκτηση των τεράστιων απωλειών που είχε όλα αυτά τα χρόνια». 
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.