Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Προσκληση Γ. Βαρουφάκη σε “Ποτάμι”

Την πόρτα του ΥΠΟΙΚ πέρασαν νωρίτερα οι εκπρόσωποι του Ποταμιού Α. Λυμπεράκη και Χ. Θεοχάρης μετά από πρόσκληση του Γιάνη Βαρουφάκη. Η συνάντηση ήταν -τυπικά- θεσμικού περιεχομένου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε η στήριξη του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη στις διαπραγματευτικές κινήσεις της Κυβέρνησης.

Κι ενώ προκάλεσε απορίες σχετικώς με τη σημασία της πρόσκλησης μόνον εκπροσώπων του Ποταμιού, - γιατί δεν κλήθηκαν λ.χ εκπρόσωποι και των άλλων κομμάτων- η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα έστω και έμμεσα από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.


Εκεί όπου αποφασίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης για τις προγραμματικές θέσεις της Κυβέρνησης, το «ράπισμα» προς Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ θα είναι μάλλον... ανηλεές. Κάθε υπουργός θα παρουσιάσει εκτενώς τι παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση στα υπουργεία και τη δημόσια διοίκηση σε τόνους ιδιαιτέρως οξείς. 
Πηγή: capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.