Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

-Ζήτω η τρέλλα! (-ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο;)

Εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και σωματικής βίας καταγγέλλουν μέλη οργανώσεων αλληλέγγυων προς τους μετανάστες που ζουν στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, κατά τη διάρκεια ειρηνικής πορείας που πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα το σώμα της πορείας εισήλθε μέσα στο χώρο του κέντρου σπάζοντας την μπάρα και φτάνοντας μέχρι τους χώρους κράτησης. Όταν η πορεία έφτασε στα κοντέινερ, τα ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές.

Όλη η πορεία έχει πλέον απωθηθεί εκτός του στρατοπέδου το οποίο πλέον φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία προσαγωγή.
«Αντιμετωπίσαμε ξύλο και χημικά μόλις φτάσαμε ειρηνικά στην είσοδο», κατήγγειλε ο Α. Σπουρδαλάκης, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: Indymedia Athens
-Ποιόν "κατήγγειλε", γαμώ την τρέλλα μου γαμώ, το μέλος της κυβερνητικής νεολαίας;

Και μετά την δικαιολογημένη μου, πιστεύω, κραυγή αγανάκτισης ενάντια στον βιασμό της κοινής λογικής, ας καταγράψουμε τα όσα σουρεαλιστικά προκύπτουν από το παραπάνω μικρό κειμενάκι:
  
Υπαρκτός σουρεαλισμός κατάσταση 1η:
"Αντιεξουσιαστές" (όπως φαίνεται από τις κοκκκινόμαυρες σημαίες, σε φωτό που θα δούμε παρακάτω) κάνουν από κοινού διαδήλωση με μέλη της ...κυβερνητικής νεολαίας!

Υπαρκτός σουρεαλισμός κατάσταση 2η:
Τα μέλη της κυβερνητικής νεολαίας διαδηλώνουν ενάντια σε... -αδιευκρίνηστο ποιόν ακριβώς- τρώνε ξύλο κατ'εντολήν ...της κυβέρνησης που υποστηρίζουν, και αντιδρούν καταγγέλοντας (και πάλι
αδιευκρίνηστο ποιόν ακριβώς) για το ξύλο που έφαγαν, σε ...αντιεξουσιαστικό (άρα και apri ori αντικυβερνητικό υποτίθεται) σάιτ (αφού τα δικά τους φαντάζομαι δεν θα δημοσιοποιούσαν μια αντικυβερνητική καταγγελλία, όχι πως δεν τους έχω βέβαια και ικανούς να συνεχίσουν να μιλάνε ως να κυβερνούσαν άλλοι την χώρα)!

Υπαρκτός σουρεαλισμός κατάσταση 3η:
Οι "αντιεξουσιαστές" διαχειριστές του παραπάνω σάιτ που διαδήλωναν μαζί με την κυβερνητική νεολαία, αναδημοσιεύουν την καταγγελία (ενάντια σε ποιόν;!) της κυβερνητικής νεολαίας, αλλά όχι και κάποια καταγγελλία δικού τους που να ήταν παρόν στην εν λόγω διαδήλωση, αλλά ούτε και κάποια κουβέντα για την κυβέρνηση!
Και αφού θυμηθήκαμε και τον πρωτοπόρο των "αντιεξουσιαστών στην εξουσία" (δεύτερα και καταϊδρωμένα έρχεστε συριζόπουλα), πάμε να δούμε και λίγο πιο σοβαρά κάποια πράγματα που εκτός από γέλια είναι και για κλάματα:
"-Δηλώσατε ότι τα ΜΑΤ δε θα ξαναδείρουν κόσμο και δε θα ξαναχρησιμοποιήσουν χημικά...
-Βεβαίως, ισχύει απόλυτα.
-ΑΝ τα ΜΑΤ ξαναδείρουν κόσμο και ξαναχρησιμοποιήσουν χημικά, θα ξαναβγείτε εδώ, να μας δώσετε εξηγήσεις;
-Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό...εχμ...τουλάχιστόν όσο είμαι εγώ υπουργός...εεε...έκτος κι αν ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος!"

Αυτά μετεκλογικά. Ας πάμε λίγο πιο πίσω:

Τσίπρας: Θα αφοπλίσουμε όχι την αστυνομία, αλλά όσους έρχονται σε επαφή με τους διαδηλωτές

 Και ακόμη λίγο πιο πίσω:
"...Να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν τα ΜΑΤ ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλλέξης Τσίπρας μιλώντας την Παρασκευή στη Μυτιλήνη. Έκανε λόγο για αστυνομική αυθαιρεσία και είπε ότι τα ΜΑΤ, που έχουν δεκαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, λειτουργούν σαν παρακρατικές συμμορίες..."
Η φωτογραφία σημερινή και ελπίζω να μην μας πουν πως οι κύριοι με τα πιστόλια και τα λευκά κράνη ντύθηκαν έτσι για τις απόκριες...

Πάμε και μόλις πριν λίγες μέρες πριν τώρα:

ΣΥΡΙΖΑ για το νέο θάνατο μετανάστη: Υποχρέωση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο των στρατοπέδων-κολαστηρίων

Τελικά βέβαια, όχι μόνο τα "στρατόπεδα-κολαστήρια" δεν κλείνουν, αλλά τρώνε και ξύλο αυτοί που ζητάνε από την κυβέρνηση να πράξει τα όσα εξάγγειλε μόλις μια εβδομάδα πριν...

Για τους βασανισμούς των μεταναστών από την ΕΛ.ΑΣ. που συνεχίζονται απρόσκποπτα, τα ξαναγράψαμε.
Επίλογο δυστυχώς αυτό το άρθρο δεν έχει. Μόνο πως όλα αυτά δεν είναι και δεν μπορούν να γίνονται, προπαγανδιστικό ("επικοινωνιακό" στο ιμεριαλιστικό new speak) παιχνιδι...

4 σχόλια:

  1. Κοιτα εγω επειδη εχω εμπιστοσυνη στον Πανουση(το ονομα εμπνεει βρε αδερφε) θεωρω οτι εχει ξεκινησει παγκοσμιος πολεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Trash, pisteyw ayta ta ekanan gia na mhn eksafanistei to anarxiko kinhma(anafora sto sixsamero arthro toy sixameroy pitsirikoy)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.