Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Πούτιν: Μην αυταπατώνται ότι μπορούν να κερδίσουν στρατιωτικά τη Ρωσία

Την προειδοποίηση ότι η Ρωσία πάντα θα έχει τις σχετικές απαντήσεις σε τυχόν εξωτερικές πιέσεις και κανείς δεν μπορεί να υπερισχύσει στρατιωτικά του ρωσικού στρατού, απηύθυνε ο Βλάντιμρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος σε ομιλία του σε φιλανθρωπική συναυλία για την Ημέρα των Υπερασπιστών της Πατρίδας, που είναι εθνική εορτή στη Ρωσία στις 23 Φεβρουαρίου, είπε ότι η Ρωσία πάντα απαντά σχετικά σε εξωτερικές πιέσεις.

«Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι μπορεί να κερδίσει με στρατιωτική υπεροχή σε βάρος της Ρωσίας ή ότι μπορεί να την πιέσει με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς πάντα θα έχουμε τις κατάλληλες απαντήσεις σε αυτές τις πράξεις του τυχοδιωκτισμού», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί μας έχουν αποδείξει την ικανότητά τους για αποφασιστικές, ομαλές, συντεταγμένες, επαγγελματικές και θαρραλέες ενέργειες, για την εκπλήρωση των πιο περίπλοκων και μη συμβατικών καθηκόντων, την εμπειρία τους με υψηλή ικανότητα μάχης, τις βαθιές παραδόσεις και μία αίσθηση στρατιωτικού καθήκοντος που θα πρέπει να είναι σε θέση να εκπληρώσουν», υπογράμμισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχώς τελειοποιούν τις ικανότητές τους και προσπαθούν να είναι αντάξιες των σκληρότερων νέων απαιτήσεων, ενώ πρόσθεσε ότι πολλά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τη βελτίωση του συστήματος ελέγχου μάχης.

«Εφαρμόζουμε με επιτυχία ένα πρόγραμμα μεγάλου επανεξοπλισμού του Στρατού και του Ναυτικού, με έμφαση στην Πολεμική Αεροπορία, την αεράμυνα και τις πυρηνικές δυνάμεις. Αυτή είναι μια εγγύηση της παγκόσμιας ισοτιμίας δυνάμεων. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να χτίσουμε τη δυναμική των Ενόπλων Δυνάμεων», σημείωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Θα ήθελα να τονίσω την προθυμία μας να εκπληρώσουμε τα στρατιωτικά κατασκευαστικά σχέδια μας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι η τελευταία δήλωση του αφορά πλήρως τα κοινωνικά ζητήματα των στρατιωτών και της ευημερίας τους.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία
Βλέπε ακόμη:
-Ποιόν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στρατιωτικά η Ρωσία;
Η ερώτηση δεν είναι ούτε ρητορική, ούτε άνευ ουσίας.
Για όσους θέλουν να το ξεχνάνε, να υπενθυμίσω πως η χώρα μας ανήκει στο ΝΑΤΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.