Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος: Η Ελλαδα ειναι εδω. Γιατι; Ποιός σας εκαλεσε;

Ο Καμμένος βεβαια δεν ειναι ένας Υπουργός, ούτε ένας Ανεξαρτητος Ελληνας.
Είναι ο Υπουργος Αμυνας της κυβερνησης του Αλεξη Τσιπρα.

Του Αλέξη Τσίπρα. Όχι του Αντωνη Σαμαρά. Ούτε του Γλαυκου Κληρίδη που έκανε προεκλογική με το Αμυντικό Δόγμα. Της "πρωτη φορα αριστερά" κυβερνησης που κανει τυχοδιωκτισμούς εις βαρος της Κύπρου. Αλλες εποχες στα κομματικα (σ.σ. ΑΚΕΛ) ραδιοφωνα για παραδειγμα θα επεφταν τα μικροφωνα απο τις διαμαρτυριες. Τωρα στα κομματικα μικροφωνα "ανησυχουν" μονο μηπως δεν ξαναμπει το ΚΚΕ στη βουλη με αυτα που κανει...δεν βλεπουμε να ανησυχουν για το αν θα ξαναμπουν οι ΑΝΕΛ στη βουλη, με πόσο ποσοστο και ποιος θα τους εχει σπρωξει.

Δεν γνωριζει η κυπριακη αριστερα ποια ειναι η πολιτική των ΑΝΕΛ για το Κυπριακό;

Ο Αλεξης Τσιπρας δεν την γνωριζε; Και καλα, τους ηθελε για να πουλα εθνικισμο και να μαζευει εθνικιστες απο την ΝΔ - ως κινηση τακιτικής λεει, να διαλυσουν την Νεα Δημοκρατια.

Σε μας γιατι στελνουν τον βασιλοφρωνα να μας λεει πως πρεπει να αγωνιστουμε "για την οικογενεια, την πατριδα, την τιμη και τη σημαια";; Ο κυριος Καμμενος γνωριζει πως εχουμε δικη μας σημαια και πως δεν αγωνιζομαστε κατω απο ξενες σημαιες;;

Καμια εκπληξη βεβαια για τους εγχωριους "αντεθνικιστες" και αλλους πατριωτες αριστερους που δεν λενε κουβεντα για τις εξελιξεις. Η κριτικη τους και η οπτικη τους ηταν οπως παντα επιλεκτικη. Ότι μας συμφερει λεμε και προβαλουμε, οτι δεν μας συμφερει το αποσιωπουμε.

Τα συμφεροντα της Ελλαδας ειναι εντος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τα συμφεροντα της Κυπρου μπορει να μην ειναι. Και δεν εχει κανενα δικαιωμα ο κυριος Τσιπρας να συμπεριλαμβανει την Κυπρο ως "παρενθεση" στους σχεδιασμους του για την Ελλαδα. Η Κυπρος δεν ειναι παρενθεση καμιας ελληνικης κυβερνησης! Ουτε ο κυριος Αναστασιαδης εχει αυτο το δικαιωμα. Οι Κυπριοι δεν εξελεξαν τον κυριο Τσιπρα για να καθοριζει την τυχη τους. Εξελεξαν τον κυριο Αναστασιαδη που "τα βρηκε σε ολα" με τον Αλεξη!! Εγκαθετες ελληνικες κυβερνησεις που αυτοβουλα αποφασιζουν για την Κυπρο δεν γινονται αποδεκτες απο την πισω πορτα...

Να περιμενουμε επισημη τοποθετηση απο το ακελ, ή οι κ.κ. Χριστος Χριστοφιδης, Τακης Χατζηγεωργίου, Νεοκλης Συλικιωτης, Στεφανος Στεφανου που ηδη τοποθετηθηκαν δημοσιως και θερμως για την "αριστερη κυβερνηση" θα συνεχιζουν να διαβαζουν Σεφερη, Ρίτσο και Καββαδία κατ΄επιλογή καρέκλας και κομματικών ποσοστων; Εκτος απο τις κομματικες φαντασιωσεις της νικης στις επομενες προεδρικες υπαρχει και η Κυπρος!
Π. Καμμένος: Η Ελλάδα είναι εδώ
Πηγή: Disdaimona (οι υπογραμμίσεις δικές μας)
Π. Καμμένος: Η Ελλάδα είναι εδώ

2 σχόλια:

  1. Τροποποίηση του «αμυντικού σχεδιασμού» βλέπει ο Π. Καμμένος από την Κύπρο:
    "...Στο φόντο της όξυνσης των ανταγωνισμών και γύρω από την «αξιοποίηση» των ενεργειακών πόρων, υπογράμμισε την «υποχρέωση αλλαγής των αμυντικών διατάξεων, διότι η Κύπρος και η Ελλάδα μετατρέπονται σε πετρελαιοπαραγωγές χώρες και σε χώρες που παράγουν φυσικό αέριο. Επεκτείνονται οι περιοχές ευθύνης παροχής ασφάλειας και άμυνας με τον καθορισμό της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης που η Κύπρος ήδη έχει κάνει και πολύ σύντομα θα προχωρήσει η Ελληνική Δημοκρατία. Ουσιαστικά αυτό τροποποιεί τον μέχρι σήμερα αμυντικό σχεδιασμό. Έναν αμυντικό σχεδιασμό, ο οποίος θα πρέπει να λάβει υπόψη του τις φίλες και σύμμαχες χώρες οι οποίες ζητούν την αμυντική συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή. Εννοώ ξεκάθαρα προς Ανατολάς, το Ισραήλ..."
    http://www.902.gr/eidisi/politiki/61076/tropopoiisi-toy-amyntikoy-shediasmoy-vlepei-o-p-kammenos-apo-tin-kypro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμίζω την πολιτική του ενεργού ηφαιστείου του κληρίδη και κασουλι
    δη (γιαννάκης αυτός, μαιτρ στο πεδίο του) την αγορα των S300 έναντι υπέρογκου ποσού (αλήθεια δικό μας είναι το χρέος;;;) τα "ευχαριστώ για όλα Ακη" του κληρίδη στον τζοχατζόπουλο και τις μίζες που πήρε καιι διένειμε πατήρ και υιός Μιχαηλίδης(υπουργός του κληρίδη ο πατήρ) για αυτά τα όπλα. Η οικογένοια αχώριστη από σήμερα εκτίουν 15 χρόνια. Οι υπόλοιποι ένοχοι έξω ακόμα. ενώ άλλοι συνωστίζονται για καινούριες μίζες, καινούριες περιπέτειες στην διεθνή σκακιέρα.

    ΑΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.