Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Δρακουμέλ: "ο Τσίπρας ήταν απίστευτος!"

Πρώτος πρώτος έφθασε στη Βουλή την Κυριακή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οι βουλευτές αλλά και οι επισκέπτες (όπως ο ίδιος που παρακολούθησαν τη συνεδρίαση από τα έδρανα των επίσημων προσκεκλημένων) που τον πλησίασαν για να του πουν μια κουβέντα από κοντά ήταν πολλοί, ενώ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» και τον γιο του, Κυριάκο, να τον πλησιάζει κάποια στιγμή. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, τα χαμόγελα είχαν ζωγραφιστεί και στων δύο τα πρόσωπα.

Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συνόδεψε στη Βουλή η κόρη του, Αλεξάνδρα η οποία παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού από τα θεωρεία, με το βλέμμα της, πάντως, καρφωμένο στον πατέρα της. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που ανασηκώθηκε από τη θέση της για να δει καλύτερα μήπως ο πατέρας της χρειάζεται κάτι.


Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη ήταν αυτή, μάλιστα, που έκανε την ερώτηση που προκάλεσε την αμφιλεγόμενη απάντηση του επίτιμου προέδρου της ΝΔ. «Πώς σου φάνηκε ο Αλέξης Τσίπρας», τον ρώτησε για να της απαντήσει: «Ηταν απίστευτος…». Και η απάντηση είναι αμφιλεγόμενη καθώς παραμένει άγνωστο αν το «απίστευτος» ο κ. Μητσοτάκης το είπε ως θετικό ή ως αρνητικό, μιας και αρκετές φορές ο ίδιος έχει ασκήσει δριμεία κριτική για την πολιτική και τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.




Πηγή: iefimerida.gr

3 σχόλια:

  1. Απο θαυμασμο το ειπε εχοντας μεινει εκπληκτος. Οπως και ο Ανιελι στην Ιταλια με τον Μπερλιγκουερ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Δεν βλέπω κάποια σύγκριση. Το ΚΚΙ του Μπερλίγκουερ ήταν ένα κάργα οπορτουνιστικό ΚΚ.
      Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κεντρώο για τα ελληνικά δεδομένα κόμμα, με εθνικιστική ρητορική.

      Δεν τους κάνω την χάρη των Τσιπραίων να τους μπάσω στο κίνημα ούτε από το παράθυρο. Ούτε σαν οπορτουνιστές.
      Οπορτουνισμός είναι εξάλλου, η επίδραση της αστικής ιδεολογίας μέσα στο εργατικό κίνημα.

      Τι δουλειά έχει το ανεμωμάζωμα του ΣΥΡΙΖΑ με το εργατικό κίνημα;

      Διαγραφή
  2. TRASH. Καμμια σχεση με εργατικο κινημα. Απλα το ειπα για να θυμηθουμε τον Ανιελι. Και βεβαια την Κυβερνηση Τζανετακη Τσυριζα Καημμενου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.